Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
775
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kız Meselesi(Önemli Konu)
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Ben bizim fakültenin tiyatro klübündeyim, 2. yılım. Bu sene yeni üyelerden bir kızla tanıştım, kız inanılmaz tatlı, canayakın, sıcak birisi ve ben tutuldum bu kıza. Tanışalı 1 hafta olmasına rağmen kız çok sıcak, face'den ekleştik, numaralarımızı verdik birbirimize. Mesela geçen gün arkadaşların yanına gidicektik eğlenmeye ders çıkışı oraya gitmeden bir yerde oturalım mı dedim olur dedi oturduk ama vakit yoktu ancak 20 dk oturabildik sonra arkadaşların yanına gittik, yanyanaydık yine. Bugün kızı ders çalıştırdım.
Her şey buraya kadar güzel ama asıl sorun şu ki; kızın taliplisi çok, benden başka 3 kişi daha bu kızı tavlamaya uğraşıyor, ben biliyorum bunu, ama onlar benim kızdan hoşlandığımı bilmiyorlar. İçlerinden bir tanesi de yakın arkadaşım ve yarın sabahtan öğleye kadar kızla bizim tiyatro klübünün atolyesinde(fakültenin içinde bir yer) ders çalışacaklarmış. Arkadaşıma yarın yanınıza gelirim dediğimde gelme dedi, ben o kızı tanımak istiyorum vs. dedi. Ben de ona aşık mısın hoşlanıyor musun? fln dedim o da, "2 günde ne hoşlanması kızı beğendim tanımak istiyorum" dedi. Bunu duyduğumdan beri içimde volkanlar patlıyor, ya aralarında bir şeyler olursa diye. Gidip arkadaşla konuşsam mı ben kızdan hoşlanıyorum uzak dur diye, yoksa belli etmeyip kızla muhabbete devam edip, onun mu gönlünü kazansam. Bana fikir verirseniz çok büyük iyilik yapmış olacaksınız arkadaşlar. NE YAPMALIYIM?



B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up up çok önemli arkadaşlar lütfen :((



K
11 yıl
Çavuş

Csb



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yarbay

csb değil tanıyorum elemanı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar csb falan değil, ben öyle biri değilim yani neyse o anlatırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.