Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1034
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teshir urunlerini almayın, kontrol etmeden teslim alım belgesi imzalamayın !
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Son günlerde dikkatimi ceken sey bu oldu, kullanılmış yani teshir ürünleri sıfır ürün diye satmak Türkiyede geçerli bir şey haline gelmiş, firmaların buna asla hakları yok, teshir ürünü olduğunu belirtmek zorundalar !

Bir Arkadaş örnekte vermis bir sitede sikayet var, ürün kenarda kırık varmış ve kadın servise demiski rapor tut, serviste tutmus ne yapacakki, Kadın kendi cahiliginin cezasını cekmis, öyle ürün alınca tabiki Adamlar geri almamak için direncek, uğrasmasanda Firma bedeva para cebine kalacak !

Kusura bakmayın biraz kaba yazdım tabiki çok gunah ve ayıp, Kadını acıkca kandırmıslar alın terini çalmışlar ve idae almamışlar !

Kadın hatali burda, o ürünü gördün neden alıyorsun ve neden kurduruyorsun, servis zaten getirmis aynı servisle geri yolla,ben almam diyemezler buna hakları asla yok !

Dünyada her Ulkede kanunlar bellidir, Teshir ürünle sıfır ürün farklıdır hemde %100 farklıdır, kaba tabirle 2icni el ürünü sıfır fiyatına alıyorsunuz bunu firmalar bildirmeye mecburlar !

Bazı firmalar bunu yapmıyor neden cünki teşhir ürünü derse daha ucuza satmak mecburiyeti var, kullanılmış olduğunu gösterir, ama bazı firmalar ne yapıyor kullanılmıs ürünü, sıfır ürün diye satıyor !

Blicinli olursanız, bu herkesin faydasınadır, Dürüst firmalarda daha çok kazanırlar, kötü firmalarsa zaten batar giderler ama bu sadece Tüketicilerin elinde olan birsey, herkese yazık, Alın teri ile kazanmıs parayada, dürüstce ürünü satan firmayada haksızlık yapılıyor !

Belki 100-200 lira pahalı olabilir ama her zaman orjianal haliyle ürün satan firmaları tercih edin !



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.