Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1061
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows etkinleştirme
D
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
w
17 Eylül teslimat tarihli Monster p150'me bugün kavuştum. Windows7 home edition satın almıştım ama anlayamadığım bir durum var şu anda.

Masaüstümde sağ altta "Bu windows kopyası orijinal değildir" yazıyor. Açılan pencerelerle gelen başka uyarılarda da Windows'u etkinleştirmem gerektiğini söylüyor. Elimde orjinal windows cd'si var monster'in bana verdiği. Fakat ürünü doğrulamak için beni yölendirdiği sayfada nasıl yapacağımla ilgili doğru dürüst bir bilgi yok...

yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba?



B
12 yıl
Yüzbaşı

laptopun altında bulunan win7 ürün anahtarını etkinleştirme adımlarını takip ederek aktivasyonu yapabilirsin. Bu işlem esnasında internete bağlı olmalısın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ürün anahtarı önümde duruyor ama etkinleştirme adımlarını bulamıyorum. microsoft'un beni yönlendirdiği sitede sadece yeni winows satın almakla ilgili bilgiler var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar sorun çözüldü... ingilizce kaynaklardan google araması yaptım ve sanırım buldum. türkçe windows kullanmayalı uzun zaman olmuştu, bir de üstüne yeni windows 7 falan gelince her şey birbirine girdi ama şimdi halloldu. benzer sorunu yaşayanlar için hızlı anlatım şurada detaylı mevcut:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Activating-Windows-frequently-asked-questions



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.