Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
3959
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iptal
H
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

iptal





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hass Nicktir -- 31 Ağustos 2014; 10:03:55 >

C
12 yıl
Yüzbaşı

bende ES7101 aldım kullanıyorum. sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü yıkamadan kuru iken tıraş olursanız daha iyi sonuç alırsınız. ve çok bastırmayın cildinizde gezdirin sadece. sol elinizle cildinizi hem gerin hemde sakalın çıkış yönüne bakın makineyide bu yönde yavaş hareket ettirirseniz daha iyi sonuç alacağınıza inanıyorm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yüzbaşı

Panasonic ES7101 hakikattende çok iyi bir seçim. Amcamın oğlu da kullanıyor ve ne zaman konu açılsa öve öve bitiremiyor.



D
10 yıl
Teğmen

kardeş sende sorun var herhalde yada sende sakal yerine kablo çıkıyor aynı makineden bende de var 4 yıldır kullanmaktayım sakalımda baya serttir azıcık çıktığında milleti öperken kanatır o derece sert :) alıyor , ama hemen cart diye almaz biraz kullanacaksın 1 ay kadar her gün kullan yüzün alışsın ondan sonra kesiyor veya kesmiyor de

size tavsiyem traştan sonra nivea nemlendiricili krem sürmenizdir :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hass Nicktir
D
10 yıl
Teğmen

jiletten farkı yok bu makinanın hatta daha iyi traş eder pamuk gibi olur sivilce , olabilir ilk zamanlarda sonra dediğim gibi alıştımı 5 dk bile sürmez traş olman hart hart alır gider , bende ürünün 2. cisini pedere almaya karar verdim ben aldığımda Türkiye de yok tuürün amerikadan getirmiştim , senin yorumu gördüm cevaplayayım dedim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dakturk
T
10 yıl
Yarbay

Islak traş mı oluyorsunuz yoksa kuru mu? Sanırım ıslak oluyorsunuz, ben de ıslak traşa alışamadım 8243 ile. 1 yıldan fazla süredir kuru traş oluyorum, sabah kalkınca yüzümü yıkayıp, 5 dakika kurumasını bekledikten sonra traşa boyun bölgemden başlayıp (sakalın çıkış yönünün tersine alıyorum) çene ve dudaktan sonra yanaklara geçiyorum (1 günde 1-2 mm büyüyor sakalım bence hızlı bir büyüme ). Bu şekilde 4 buçuk dakika civarı sürüyor traş olmam.
Makinayı 5 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen

Bende sabah kalkip yüzümü yikadiktan 5 dk sonra kuru oluyorum İslak olana pek alisamadim ,islak olunca kurumdaki gibi almiyor sac tras makinasindada ayni problem var, taştan sonra nivea nemlendiricili krem surdummu olay bitmiştir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @thorondor06
A
10 yıl
Çavuş

slm... bu makineyi hala kullanıyor musunuz? sizden bir kaç konuda bilgi alacaktım!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dakturk
D
10 yıl
Teğmen

evet hala kullanıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aaxxiinn
A
10 yıl
Çavuş

cihazdan memnun musunuz? elek ve bıçaklarını değiştirdiniz mi? ve almamı tavsiye eder misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dakturk
D
10 yıl
Teğmen

dostum elek ve bıçakları değiştirmedim ama alırken ne olur ne olmaz diye yedeğini almıştım yedekler hala kullanılmadı , ben amazondan aldım , oradan hava kargo yapıp öyle almıştım , global shop üzerinden geldiği halde uyguna gelmişti , işini yapan bir cihaz ,temizleme kitini alma derim bir işe yaramadığı gibi makinenin ömründen yiyen birşey zaten her traştan sonra kafayı çıkartıp , bi suyla silkelesen yeterli olacaktır ,

tavsiye edeceğim bir üründür , alerji yapmaz ! , 13000 RPM hızı olan devasa bir makinedir , alınca çok memnun kalacaksın , yalnız TR de çok pahalı yurt dışından almaya bak derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aaxxiinn
L
10 yıl
Binbaşı

Hocam benimde çok sert ve diken gibi çıkan tersli düzlü çıkan sakalım için makine araştırıyorum cihazdan hala memnunmusunuz ? kullandığınız model hangisi ve yurt dışından alın demişsiniz, nasıl alırız, gümrük kargo masrafı vs. nedir daha önce yurt dışı alışverişim olmadı risk olurmu tavsiyeleriniz nelerdir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dakturk
D
10 yıl
Teğmen

Benim kullandığım makine PANASONIC ES 8103 link çok uzun zamandır kullanıyorum problem yok hatta yedek bıçaklarını da almıştım onları bile kullanmadım aynen devam ediyorum link, panasonic alacaksan es serirelerinin hepsi iyidir , önerdiğim makine efsanedir , kullandığında jiletin alamadığı kılları aldığını zaten göreceksin jilet kadar tahriş etmez çekmez pamuk gibi olursun :)

Yurt dışı için ya garanti bankası global shop üyeliğin olacak ya da deniz banl global shop üyeliğin olmalı , aliexpress de olmaz bu ürün , ya da bir arkadaşın us giderken onun oradaki adresine sipariş ile satınalabilirsin , çok güzel makinedir çok memnun kalırsın

veya buradan bir şekilde alacaksın biraz faiş ücret ödeyerek sahip olacaksın , saygılarımla

Ufak bi araştırma yaptım link fiyat biraz pahalı ama ürün iyi 17000 Rpm


Not : yıllar olmasına rağmen hala tek şarj 4-5 ve hala su geçirmiyor ! , bu tür cihazlarda RPM değeri çok önemlidir düzgün tıraşın asıl sebebi RPM değerlerinin çok yüksek olmasıdır , phılıps , braun gibi ürünleri boşuna almayın derim denedim , pişman oldum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakturk -- 26 Ağustos 2014; 10:09:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.