Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1229
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Unlocked iPhone 4S'de No SIM Sorunu
U
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Bir tanıdık vasıtasıyla Dubai'den iPhone 4S (Model: MD239B) geldi. Cihaz unlocked olarak Virgin Megastore (Dubai'nin Apple resmi satış mağazası) 'dan alındı ve faturası mevcut. Telefon türkiye'ye geleli 1 hafta olmadı henüz ve bu geceye kadar telefon özelliği kullanılmadı (sim cardsız kullanıldı).

Pasaportu uygun olan birini bulana kadar sim'i takmayacaktım, bugün gün içinde kayıda gideceğimden bu gece sim card'ımı doğru ölçülerde kesip, cihaza taktım. Fakat No SIM uyarası veriyor, telepon ayarları (Settings > Phone) kısmına girince tek bir sekmede My Number karşısında da Unknown yazıyor (ekran görüntüsünü mesaja ekledim). Telefonu kapatıp (power off) tekrar açtığımda, telefon sinyalinin gözükmesi gereken yerde (sol üst köşe) kısa bi süre Searching ibaresi yazıyor daha sonra ekranda "No SIM Card Installed" hatası veriyor ve sol üstte de No SIM yazıyor. Bundan sonra ayarlara girdiğimde ise Telefon ayarı kısmına girilemiyor (Phone Settings kısmı silik oluyor).

Telefon unlocked olduğu ve cihazı hiç kullanmadığım halde cihazımda neden sinyal alamıyorum ve çözümü nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >



H
12 yıl
Binbaşı

Sim kartı keserken zarar vermiş olabilir misiniz? Herhangi bir orijinal mikro sim ile deneyin bence.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Muhtemelen sim kartı keserken vermişssinizdir. Etrafınızda birisinde microsim varsa deneyin ona göre yeni micro sim aldın derim



U
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hattı başka telefona taktığımda sorun yasamıyorum ama... iPhone larin bu konuda bı titizliği mı var ki?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Evet o durum da var. Bir arkadaşın hattını kestirdik TİM'de. Başka tele takınca çalışıyordu iphone da çalışmıyordu mecburen orjinal micro sim aldı.



M
12 yıl
Teğmen

AYARLAR/GENEL/HAKKINDA kısmında sim kartın seri numarasi ICCID ve OPERATÖR kısmının bilgileri görünüyor mü eger yoksa sim kartı değiştirin sorun duzelecektir kolay gelsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sim card'ı biraz daha küçültüp, o şekilde Restore ettikten sonra sorunum düzeldi.
Teşekkürler arkadaşlar.



M
12 yıl
Teğmen

Gecmis olsun ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.