Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarci tavsiyesi ?
E
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Uzun zamandır kullanmadığım bir kasam vardı geçenlerde onu kurdum bir kac kez açıldı ancak artık açamıyorum ekranda sinyal yok yazıyor iki farklı ekran denedim ikisindede aynı sey oldu yani ekran değil kasa arızalı.icini actım tozları temizledim kabloları kontrol ettim bir sey göremedim sanırım benim yapabileceğim bir sey yok ancak garantisi bitti ve de hp servislerinin nasil oldugunu biliyorsunuzdur kime goturecegimi bilemedim acaba Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bilgisayarci varmidir?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

P
12 yıl
Çavuş

bilgisayarda 2 adet ram varsa tek tek takıp dene ekran kartı varsa ekran kartını çıkarıp onboard çıkışa bağla öyle dene eğer yine görüntü yoksa o zmn götür


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Binbaşı

İki farkli ekran derken monitor mu? yoksa ekran karti mi? Bir cok nedenden dolayi olabilir bunu deneme yanilma yontemi ile cozebilirsin. Tabi bunun icin fazladan parcalarin olmasi lazim. Farkli ram dene ya da ram slotlarini degistir, farkli ekran karti dene ya da farkli islemci. Bunu ancak kendin boyle cozersin. Sokak arasinda ki her hangi bir teknik servis de bu sorunu cok kolay halleder.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

iki farklı monitor. deneme yanılma yapacak kadar bilmiyorum zaten fazla parçalarımda yok. hep götürdğüm yer kapanmış yeni bilgisayarcınında kazıklamasından korkuyorum ama götürcem artık ilk gördüğüm yere..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Teğmen

1- Ekran kartına taktığın kablonun ekran kartı kablosu olduğundan emin misin ?
2- Eğer doğru kablo ise yerine tam girmiş mi die kontrol et .
3- Monitorün görüntü kablosunu anakarttaki yere takma ekran kartının arkasındaki yere tak.

Garanti düzelir hepsini dene



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.