Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
789
Tıklama
0
Öne Çıkarma
orjinal DVD film oynatamama sorunu..?
U
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar.
Çok ilginç bir sorunum var. İmzamdaki sistemde orjinal dvd filmlerimi oynatamıyorum. Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bazen ses geliyor görüntü gelmiyor, bazen sistem kitleniyor, bazende windows gezgini çalışmayı durdurdu hataları alıyorum.
Riplenmiş medialarda sorun yok. avi-mkv-mp4-wmv vb. Orjinal bluraylardada sorun yok. Normal DVD-CD leride sorunsuz okuyup yazıyor. Fakat, orjinal DVD filmlerimi oynatamıyorum. Filmlerde sağlam samsung BD-6900 media oynatıcım var, sorun yok.

Şu ana kadar bir sürü media oynatıcı ve codec paketleri denedim. Sayısız sürücü denemesi yaptım betalar dahil, şuan 12.8 whql kullanıyorum. Bir tek windowsun media playeri sorunsuz oynatıyor. Programlarda GPU hızlandırmayı aç veya kapat fark etmiyor. Nuh diyor, peygamber demiyor sistem. WMP dışında DVD orjinal filmlerini oynatmam diyor.

Mümkün mertebede kodec ve media oynatıcı prog. dışında bir önerisi olan varsa, seve seve denemeye açığım. Yardımlarınız için teşekkürler.



U
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Siz üstadlardan bir önerisi olan yok mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.