Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
590
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macro Hakkında [Soru]
H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aiona yeni başladığımı belirtip hemen konuya giriyorum. bu macro olayı zamanlama ile yapılabiliyormu mesela 1 dakikada bir dolan mana skillini macro ile her 1 dakikada otomatik olarak kullanma gibi bi şansımız varmı? varsa nasıl? hiç makro kullanmadım bu arada nasıl işlediğinide bilmiyorum :)



B
12 yıl
Yarbay

Dedigin seyi yapamazsin. Macro arka arkaya belli komutlari otomatik yapmaya yarar ancak macro acikken baska bir komut verirsen macro kesilir. Aslinda 1dk arayla potda basar ama o 1dk araliklarda hareketsiz durman gerekir. Macro sekmesinde zaten cok detayli bir anlatim var oyun icinde, okumani tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler :) bide bi alttaki inventory başlığına bi cvp alabilirmiyiz :) ?



B
12 yıl
Yarbay

Ekstra inventory acmak icin yapilan gorevler var birde abyssde tigraki islandda bir noc var. LFGden tigraki island nerde diye sorarsan location atarlar, oraya ucup npcyi bulmam lazim. Bilgisayar basinda olmadigim icin detayli yazamiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.