Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Norveç'ten gelmiş Ariston Aristella Bulaşık Makinası (Kötü Yıkama)
F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, eşyalı olarak aldığımız yazlıkta Norveçten gelmiş Ariston Aritella bulaşık makinası var. Bu makinada tuz gözü yok. Evi aldığımız kişiye göre Norveçte iken sular güzel olduğundan tuza ihtiyaç duymadan sorunsuz yıkıyormuş. Ancak yazlıkta hep kötü yıkamış. Biz de tuza gerek duymayan 3 ü birarada tabletler ile yıkarız diye düşündük. Ancak biz de başarılı olamadık. Bardaklar bembeyaz çıktı. Su olarak artezyen suyu kullanılıyor. Bu makinanın bir ayarı filan var mıdır ? Suya göre filan ayarlamak için ? Veya servis çağırsak birşeyler yapabilir mi ? Teşekkürler.



A
12 yıl
Binbaşı

buranın şartları için üretilmemis ürün sorunun caresi olmaz sanırım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 5 Ağustos 2012; 1:09:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
12 yıl
Yarbay

eğer su kireçliyse tuza gerek vardır zaten demekki norveçin suyu yumuşak ve temiz buranın suları maşallah adamın yüzüne attan yüzü yarılır cinsten
parlatıcı varsa iptal edin bide tuz içermeyen normal tabletle deneyin eğer yine aynı sorun devam ediyorsa servis


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Ön yıkamada makinelere koyulduğu gibi biraz tuz ekleseniz yıkama başlangıcında olurmu acep ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Parlatıcı ayarı 6 da idi. 1 e aldım. Bardakların üzerindeki beyaz tabaka bayaa azaldı gibi. Denemelerimizi tablet ile yapmıştık. Bir de ucuz bir toz deterjan alıp deneyeceğim. Cevap veren herkese teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.