Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1606
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Somnoplasti ameliyatı sonrası problemler
B
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sevgili arkadaşlar. 2 ay önce uyku apnesi problemi nedeniyle somnoplasti ameliyatı oldum. 45 dk sürecek denilen ameliyat 2 saate yakın sürdü. Doktora göre bir sıkıntı yok. Burun kemiklerinin bir kısmı ve geniz etinin bir kısmı alındı. Ertesi gün taburcu oldum. Aradan 2 ay geçti. 1 aydır geniz akıntısı var bende. Sprey + hap verdi doktor işe yaramadı. Uykudan bile uyanmama neden oluyor bu sorun.

Bu ameliyatı olan arkadaşlara soruyorum. Siz de bu tarz problemler yaşadınız mı? Geçici bir sorun mu bu akıntı? Ne yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar esirgemesin arkadaşlar.



B
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Başkasının da işine yarar diye yazıyı güncelemek istedim. Daha sonrasında başka doktora da gittim. Ameliyatta sorun olmadığını söyledi. Alerji testi falan yaptı. Alerjim çıkmadı. Sinüzit varmış. Sinüzit ilacı verdi. Kullandım. Geniz akıntısı geçti gibi. Çok az kaldı. Tekrar kontrole gideceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolanka -- 30 Ekim 2012; 21:06:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.