Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5800 Menülere Giremiyorum
Y
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefon hafızasından bazı şeyleri silerken yanlışlıkla telefon menüsü ile ilgili dosyayı da sildim. Ev ekranından menüye geçemiyorum artık. Hard formatta atılmıyor. Nasıl düzelteceğim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl
Yüzbaşı

orjinal yazılımı tekrar yükle veya cfw yükle, yükledikten sonra telefona hard format at tekrar yazılımı yükle (daha sağlıklı olması bakımından çünkü cfw yüklemeden önce hard format atmak gerek, sende atamadığına göre...)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

Direk Navifirm'den yazılımını indirip Phoenix ile flaşla.



U
12 yıl
Er

Benimde 5800'ın şarjı bitti , gece şarja taktım uyudum . Sabah açmak istedim telefonum açılmıyor. Telefonu usb ile bilgisayara bağlamaya çalıştım aygıt yüklenemedi diyor. Bataryayı kontrol ettim , sağlam. Telefonun açma tuşuna bastığımda hiçbir ses,titreşim vs.. olmuyor. Anladığım kadarıyla yazılımıyla ilgili sorun var. Nasıl halledebilirim ve birde sim hafızası dolduğundan birçok kayıt telefon rehberinde kalmış onları kurtarmak mümkün mü ? Teşekkürler şimdiden



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.