Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1120
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IPAD Ekran Koruyucu Önerileri
F
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
IPAD 2 aldım da, piyasada çok fazla ekran koruyucu modeli var. Her zaman pahalı olan kaliteli olan felsefesinde bir insanım, açıkçası milyar verdiğin bir ürünü de 3-5 dolar için kalitesiz bir ürünle korumak istemem.
Sizin tavsiye edebileceğiniz, ya da kullandığınız ekran koruyucu filmler var mı ?



S
12 yıl
Yüzbaşı

Bence oyle dusunmeyin.ekran koruyucu icin gidip en pahalisinida almayin.degmez cunku... cok ucuz olanida alin demiyorum tabiki.20-30 tl arasi makul fiyat.sonucta cihaza celik yelek takmiyorsunuz.ince bir naylon.biraz abartili darbelere karsi elbette cihaz zarar alir.sadece etkiyi biraz dusurur.gittigidiyora hic bakmayin.elden satildigi icin guvenli değil.bu tarz ufak malzemelerin kalitesiz olanlarini iyi diyerek fazla fiyata kakalarlar.mediamarkt teknosa gold saturn vb. tekno magazlari dolasin.uygun olani alin.mat olmamasina ozen gosterin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
12 yıl
Yüzbaşı

bimeks trust marka icinde 2 tane var parlak 19 tl



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yüzbaşı

Daha önce açıldı bu konu iPad ekran filmi başlığı altında. Orayı inceleyin ve SPIGEN markasının SGP tempered glass ürününe bakın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 30 Mayıs 2012; 12:38:34 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.