Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
748
Tıklama
0
Öne Çıkarma
aldığım s2 i9100 s2 i9100g çıktı,dikkat edin...
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
öncelikle konuyu androidtelefonlarina destek veren bir başka forumda yazmıştım, oradan hem uzaklaştırıldım hem de oluşturduğum başlık silindi. Androidtelefonlarının ne olduğunu daha iyi anlamama vesile oldu, bu işin de peşini bırakmayacağım.
Öncelikle 1 ay öncesinde androidtelefonlari.com 'dan samsung galaxy s2 i9100 aldım.
2 hafta önce çıkan android 4.0.3 sürümünü kies'ten bir türlü güncelleyemedim, zaten en güncel yazılımı kullanıyorsunuz uyarısı aldım(2.3.6)
Neyse 3-4 gün bekledim güncelleme bir türlü gelmeyince , araştırdım forumda i9100g diye bir şeyden haberdar oldum ve cihazımın da bu vesileyle i9100g olduğunu öğrenmiş oldum.
Bunun üzerine androidtelefonlari.com'a mail attım cevap alamadım, geçen hafta ise telefonla aradım, oradaki arkadaş şirket yetkililerin orada olmadığını geldikleri zaman beni arayacaklarını söyledi ve irtibat numaramı verdim.
Ancak geçen zamanda kimse beni aramadı, ben yine androidtelefonlari.com'u aradım ve durumu sakince izah ettim, sitenizde i9100 satıyorsunuz ama bana i9100g geldi ve bu ürünü değiştirmek istiyorum dedim, telefondaki arkadaş öncelikle i9100 ile i9100g'nin aynı olduğunu iddaa etti, ikna olmayınca garip bir uslupla sizin şansınıza i9100g gelmiş, yapacak bir şey dedi, bende gelen cihazı kontrol etmiyorum imei kaydını yapıp gönderiyorum oldu. Sabırla gerekçelerimi saymama rağmen, telefondaki arkadaş 1 ay olmuş olmaz deyip durdu, attığım mailin zamanını söylediğimde ise biz maillere bakamıyoruz telefonla araman lazım dedi, telefonla da geçen hafta aradığımı söyleyince yine binbir bahane.
Bu trajikomik ve kurumsallıkla alakası olmayan bir çalışma prensibine sahip androidtelefonlari.com'u kınıyorum ve benim gibi dolandırılan arkadaşları ve bu siteden alışveriş yapacak olan arkadaşları uyarıyorum.
Bu yazıyı bu forum da silecek olursa androidtelefonlari.com'un yaptığı bu dolandırıcılığa alet olmuş olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.