Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3808
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski Omega ve Cartier Saatleri Nereye Satabilirim ?
V
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şuanda rahmetli Dedemden kalma elimde bir tane Omega Seamaster Cosmic 2000(çalışıyor takıyorum) ve Cartier Masa Saati(çalışmıyor) var.Ben bu saatleri en azından Cartier masa saatini satmayı düşünüyorum.

Cartier linktekiyle aynıhttp://www.ebay.com/itm/AUTHENTIC-VINTAGE-CLOCK-ENAMEL-8-DAY-WINDUP-ALARM-CLOCK-SWISS-CARTIER-/160786547808?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256fa00460#ht_500wt_1180

Omega linktekinin altın kaplamasıhttp://www.ebay.com/itm/Omega-Seamaster-Cosmic-2000-Automatic-Vintage-Watch-in-GOOD-Condition-/261006786601?pt=Wristwatches&hash=item3cc5378029#ht_6460wt_1396

Bu saatleri İstanbulda nereye,kime satabilirim?Cartier masa saatini nerede ve tahminen ne kadara yaptırabilirim?Ebaydeki fiyatlara paralel satabilir miyim burada?



E
12 yıl
Binbaşı

Cartier masa saati hakkında bilgim yok fakat Omega'yı Türkiye'de bu fiyatlara satabileceğinizi pek sanmıyorum ki bence bu fiyatlara alıcı bulsanız dahi satmayın da ilerde pişman olma ihtimaliniz yüksek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

o saatten bende var bence satmak hata olur... değerli model... 780$ demişler ama o nadir bulunan bir model...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Yarbay

İkisini de değerinde satmak zor olabilir.

Omega'yı Kapalıçarşı ya da Çınaraltı'nda esnaf görünümlü mezarcılara satmaya kalkarsan piyasa değerinin en iyi olasılıkta üçte birine vermen gerekecektir.

Bozuk Cartier masa saatini ise bence satman daha da zor.

Bu iki saatin de manevi değeri var, yerinde olsam ikisini de güzel bir revizyondan geçirip kullanırdım. Yarın çok zengin olursan milyonlarca para verip en pahalı saati de alabilirsin ama dedenin saati giderse bir daha yerine koyamazsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Omegayı satmaktan vazgeçtim dediğiniz gibi pişman olurum ileride.Üstelik saat tıkır tıkır çalışıyor.

Cartieri ise bir saatçiye göstermem gerekecek herhalde.Var mıdır acaba İstanbulda bildiğiniz bir yer ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.