Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BEAGLE !!
M
14 yıl (30 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ben bir beagle sahibi olmak istiyorum sabah 7 - 12 arasi evde yokum diğer saatler evdeyim kçpeği gezdirebilirim apartmanda beslicem ne kadar doğru olur beslenirmi küçük kardeşim var ısırırmı yada ona zarar verirmi ? Beagle besleyenlerden bir tavsiye alabilirmiyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
14 yıl (260 mesaj)
Çavuş

beagle bakımı oldukca zor bir türdür vazgeçmenizde fayda var
bi kere çok ulurlar apartmanda çok şikayet alırsınz, ayrıca çok eşelerler eğitimide oldukca zor bir türdür benim size tavsiyem eğer küçük bir tür olsun derseniz jack russel :) büyüklüğü konusunda sorun olamz derseniz Golden retirever tavsiye ederim :) kendi köpeğim hiç şikayet almadık henüz apartmandan eğitimide oldukca kolay, bana göre tek sorunları tüy dökümü



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.