Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
678
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Farklı Hop. Markalarının aynı sistemde kullanılması??
W
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, Bir konuda bilgili arkadaşların önerisine ihtiyacım var.

Evimde Denon 3311 + Lektor 8 + Lektor LCR + Lektor 2 kullanıyorum. Lektor 8`ler sinemada sub olmadan bile iş görüyor ama Stero performansından Sinema kadar memnun değilim. Bu aşamada Lektor 8`leri satıp veya takasa verip Steroda daha iyi bir Front set almayı planlıyorum. Dali`de İkon serisiyle devam edebilirim veya Focal - BW - MA gibi başka bir markaya da yönelebilirim.

Sorunum şu, Başka markaya yönelirsem farklı marka hop.`lerden dolayı amfide veya başka bişeyde uyum sorunu yaşar mıyım? Enplus yetkilisiyle yaptığım görüşmede hiçbir sorun olmaz dedi ama tam emin olmak istiyorum. Ayrıca, Lektor 2`leri ve Lektor LCR`yi değişmeyi düşünmüyorum çünkü çok memnunum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



S
12 yıl
Binbaşı

Teknik olarak bir sorun cikmaz, sadece su meshur ses rengi olayi...Bence bu da ciddiye alinacak bir fark degil ama yinede 1. siraya ayni markanin diger modellerini koymak lazim mesela ikon 6 gibi..



W
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Peki farkli markaya geçsek ve diğer hoparlorlerle ohm farki olsa sorun olur mu sizce? İkon 6 yi dinlediğimde beğenmistim. Sinemada lektor 8 in tadini vermeyecektir ama sub ekleyerek bunu çözebilirim. Mk sb-12'yi yari fiyatina sattığıma üzülüyorum şimdi. Bw modellerini de mutlaka dinlemek istiyorum.



S
12 yıl
Binbaşı

Benim frontlar 4 ohm, digerleri 6 ohm mesela. Ohm farki onemli degil o kadar. Bence frontlar ne olursa olsun sub in yeri baska...



W
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevaplariniz icin tesekkurler Sertaç bey. Ikon 6 hakkinda ne düşunüyorsunuz? Yani ayni fiyat seviyesinde canli çalma açisindan hangi modelleri dinlemeliyim?



S
12 yıl
Binbaşı

Ben dinlemedim ama begenilen ve tavsiye edilen bir model, hem diger hop. ler ile ayni marka olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.