Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
441
Tıklama
0
Öne Çıkarma
smartcard reader kart okuma acil
H
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bir tv kartı satın aldım ve şifreli kanalları yasal kartlarla açabilmek için kart okuyucu aldım markası Smargo Smart Reader Plus. Bu kart tüm kartları windows ortamında okuyabiliyor ve yazabiliyormuş bu konuda en gelişmiş kart okuyuculardan biriymiş ve oldukça da pahalıya aldım ancak nasıl kullanacağımı bulamadım, kartı içine taktım, kart okuyucuyu da bilgisayara taktım sürücüleri yükledim, progdvb ve dvbdream programlarını tv izlemek için kullanıyorum, kart okuyucuyu cam ya da ci modül olarak nasıl kullanacağım şifreli kanalları o kanalları açan yasal kartımla nasıl açacağım? Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. teşekkürler.



C
12 yıl
Moderatör

sız bu konuyu asagıdakı lınke acarsanız daha kolay yardım alırsınız .. konu yanlıs yerde oldugundan degıl tv kartı kullanıcıları ve bu ıslerle ugrasmıs userlar orada daha cok var ..



http://forum.donanimhaber.com/forumid_399/tt.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.