Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MODEM TAVSIYESI (WAG320N iyimidir)
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaslar merhaba herkese iyi forumlar, ekim 2008de cebit fuarinda taahhutlu olarak ttnetten aldigim modem artik iflah olmayacak derecede, degistirip guzel bir modem almayi dusunuyorum ama evin biraz buyuk olmasindan dolayi heryerde cekebilicek bir modem ariyorum, yani bana menzili yuksek bir modem onerebilirmisiniz? hic bilgim yok ama soyle 300mt ceken modemler falan varmidir? marka model olarak cisci linksys wag320n baktim ama ne dersiniz kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum ,onun disinda farkli marka veya model onerilerinizede acigim tesekkurler herkese tekrardan iyi forumlar



A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

E
12 yıl
Teğmen

Ben kullanıyorum, çok iyi bir modem. Fakat piyasada yeni çıkan X serisi modemleri var, X3000 Wag320N ile aynı fiyata satılıyor. Wag320N 5GHZ kullanabilirken X3000i sadece 2.4 de kullanabiliyorsun. Aralarındaki en büyük fark budur. Fakat X3000 yeni cihaz olmasından ötürü ve 5GHZ i kullanabilmen içni tüm makinaların 5GHZ desteği olması gerektiği için (yoksa mecburen 2.4 kullanacaksın) daha güncel bir ürün olan X3000 i tavsiye ederim.



U
12 yıl
Yarbay

wifi menzili önemli ise o modemlere bulaşma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Konuyu bende yeni gördüm inan pek girmiyorum.. Lınkysıs modemler normalde çok kaliteli modemlerdir fakat Türkiye alt yapısına uygun olarak üretilmediği için sorunlar çıkarabiliyor çekmeme vs gibi söz konusu olabilir antenleri falan cihazın içinde entegre gelmektedir.. o yüzden türkiye alt yapısına uygun üretilmemiştir.. Çoğu yerlerde biraz sıkınıt çekebilirsiniz o yüzden farklı modemler.. Bütçeye en uygun olabilicek.. tek bir modem kalıyor..

Tp-LINK W8961 ND 300 MBİT modem alabilirsiniz gayet uygundur fiyatı çünkü 100 liraya falan satılmaktadır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Teğmen

Bahsettiğiniz modemi (yani, Linksys WAG320N) üç sene kadar hiç kapatmadan kullandım, hir bir sorun çıkarmadı, üst düzey bir modemdir. Tavsiye edilir:)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.