Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1657
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASTRA mı COROLLA mı ???
A
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, uzun süren araştırmalarımdan sonra iki model arasında kaldım, aynı segment değil diyebilirsiniz ama karar varmeme yardım ederseniz sevinirim.

1. Corolla 1.6 Elegant A/T; 124HP
2. Yeni Astra 1.4 Active Select; 140HP

Aracı 4 kişilik ailemize aile arabası olarak alacağım.
Corolla'da yok yok, konfor ve diğer tüm özelliklerde önde; ama astra'da ise daha küçük ama daha güçlü bir motor var, yakıtı da daha tasarruflu.
Ayrıca Corolla için astraya göre 5.000 tl fazla ödemem gerek. ancak yıllarca kullanacağım aracı alırken gerekirse 5.000 daha fazla kredi çekerim, yeterki sonradan pişman olmayayım.

neyse, kullananlardan biraz yorum ve tavsiye alabilir miyim?



B
12 yıl
Binbaşı

İki aracı da test sürüşü yapıp inceleyin mutlaka. Hangisi içinize siniyorsa ona göre karar verin. Biri hatchback diğeri sedan. Bagaj hacmi önemliyse ona göre bir göz atın.
Ama kişisel fikrim Corolla için 5 bin lira fark vermezdim. Sorunsuzluk derseniz, Astra J Dekra tarafından (sanırım 2010, emin değilim) yılın en az sorunlu otomobili seçilmişti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yarbay

Arkadaşın söylediği gibi bagaj önemliyse hb kafadan elenir.Biraz da tercih meselesi.İşin gerçeği fanatiklik gibi olacak ama benim fikrim esk bir Astra şimdi de Vectra kullanıcısı olarak her zaman Opel ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yorumlar için teşekkürler.
evet, 4 kişilik bir aile için bagaj önemli. şu andaki aracım jazz, ve sanırım astra bana ilave bir bagaj imkanı sağlamayacak.
bi deneme sürüşü yapıp son kararı vermek lazım sanırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.