Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3D'siz, en iyi şekilde SD ve HD görüntü verecek LED yada Plazma tavsiyesi
X
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Monoküler olduğumdan dolayı 3d benim için pek bir önem arz etmiyor. TV olaylarında baya cahil olduğumdan dolayı tavsiyenize ihtiyacım var.
SD ve HD yayınlarda en iyi ve kaliteli görüntüyü alabileceğim ve USB den ve PC (HDMI bağlantıyla) codec sorunu yaşatmadan rahat filmleri izleyebileceğim bir LED ya da Plasma arıyorum. Fiyat/Performans uygun olursa çok iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Vatandan kampanyayla 2680TL'ye 47LW4500 alıdım internetten okuduğum yorumlar sonucu yarın getirdikleri gibi iade etmeyi düşünüyorum. Farkındayım baya ters bir işlem ama öle çıktı bi bakalım diye girip TV'yi alarak çıktım. Artı olarak sinir olduğum bir nokta ise orada tv ler hakkında bilgi veren çalışan bu model ile internete bağlanabileceiğimi söyledi ki nette yazdığı üzere bu modelde böle bir özellik mevcut değil....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 20 Şubat 2012; 2:49:32 >

D
12 yıl
Yarbay

Keşke para vermeden evvel forumda sorsaydınız. LW4500 smart TV değildir ve asıl olayı 3D'dir. Monoküler olduğunuzu belirtmişsiniz, zaten size gereksiz bir model 3D fonksiyonlu bir TV, sizin de dediğiniz gibi.

Bana kalırsa paranızı sokağa atmadan Panasonic plasma bakın, SD yayınlarda aynı fiyat aralığındaki LED'lerden çok daha iyi görüntü alırsınız.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=53570&cat_id=10&ref=akakce&v=0.38.3- 50" =1599 TL( 3D cabası) :) 1024 çözünürlüğe sahip.O yüzden SD yayınlar için birebir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
12 yıl
Er

bnde atnı şejilde bir ürün istiyorummmmmmmmmm



D
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=53570&cat_id=10&ref=akakce&v=0.38.3- 50" =1599 TL( 3D cabası) :) 1024 çözünürlüğe sahip.O yüzden SD yayınlar için birebir.

Plasma oluşu zaten SD yayınlarda LED'den daha başarılı olacağını söylüyor. Tek olumsuz tarafı SG gözlüğü kullanan 3D teknolojisi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

Haklısın dusty. Ama sanırım arkadaş zaten 3D olmasada olur demiş.Bende bu plazmayı alırken panasonic in 1499 tl lik 1024 lüğü vardı karfurda, ya onu ya bunu alacaktım. 2 gözlük içinde dahil 1700 e bu denk gelince aldım. ve iyikide almışım diyorum. çok memnunum.3D olayı zaten pek öyle matah bişey gibi gelmedi bana halada öyle.ama 3D mi al sana 3D işte biraz bakın diye biraz nefis körletmiş olduk o kadar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

Yok ben de zaten plasma seçimine hiçbir şey demiyorum, hatta çok doğru olmuş diyorum. Ha plasmaya model, marka tavsiyesi verebilirim, LG, Samsung filan değil de öncelikli Panasonic'e bak derim ama hiç istekte yokken ekstradan var olan 3D fonksiyonu ve hediye gözlükler cezbeder tabii ki. O yüzden en olumsuz yanı dedim, onun dışında plasma seçimi arkadaşım tüm kriterlerini karşılıyor zaten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.