Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
788
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yuvadaki Yavrulardan Biri Az Gelişti
T
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Büyük salma kafeste bir çift hint bülbülü besliyorum. Hasır yuvaya yumurtladılar ve 4 adet yavru aldım. Sorunum ise yavrulardan biri yumurtada 2-3 gün geç çıktı ve önce çıkan 3 yavru hızlı bi şekilde büyüdü ve farkı açtı. Şuanda küçük yavru neredeyse büyüklerin 4te 1i kadar. Belkide daha küçük. Diğer yavrular küçük olanı haliyle eziyorlar ve yem yemesini engelliyorlar. bu aşamada yapabileceğim birşey var mı, yoksa doğanın 'güçlü olan kazanır' ilkesine boyun mu eğmeliyim?



B
12 yıl
Çavuş

Bence Yavruyu Ayrı Bi Yerde Bikaç Gün Besleyebilirsin Yemini Bolver İlğilen Biraz Yavruyla Zaten Aradaki Fark Büyük İhtimalle Kapanır Bi Kaç Günde Ama Öbür Büyük Yavrularla Aynı Odada Besle Başka Yere Götürürsen Yabancılık Çekebilir Birbirlerini Görsünler Aynı Odada Yaşasınlar Ama Aynı Kafese Koyma Yavru Büyüyünce Obür Büyük Yavrularda Büyüyecek Tabi Ama Küçük Yavru Biraz Daha Gelişince Ezmesi Zor Olabilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 7 Şubat 2012; 20:25:37 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.