Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
?? Bölüm içeriği ve amacı ??
P
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bölüm içerisinde gözlemlediğim kadarıyla mevcut, almış ilerlemiş konular yeniden açılıp sil baştan yazılıyor sadece (istisnalar kaide...)

Hani tabiri caizse post kasma cenneti olmuş bir bakıma, öte yandan bilgi istenen konulara ticari amaçla reklamını yapanlar da cabası. Ben de bu işten ekmek yiyorum, ben de mi her başlığa reklam çakiyim bilgi vermeden?

Moderatör ataması acilen gerekli bence. Bazı konular almış ilerlemiş olsa dahi güncellenmesi sağlıklı olabilir elbette fakat her konu değil.



T
12 yıl
Yarbay

İşim dolayısı ile uzun süredir forumdan, bölümden uzaktım, bi geldim neredeyse her ufak alan için bölüm açılmış. Tamam çok karmaşık ve ağır trafiği olan bir bölüm olsa amenna. Fakat böyle her bölüme üç beş konu düşüyor. Eski sistemde hepsini tek linkte görebiliyorduk en azından. Bence bu ayrımlar bölümü soğutmuş, eski sıcak birarada konuların yokluğu gezinti zevkini götürmüş.



O
12 yıl
Yarbay

Evet galiba forum bolumlere ayrilacak kadar olgunlasmamis.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Baştan beri dediğimiz üzere bu olgunlaşmamanın en büyük sebebi başımızda bir yetkilinin olmaması. The_Web nickli Gökhan kardeşimiz burdayken bölüm en yüksek kalitede seyrediyordu hem içerik, hem de samimiyet açısından...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.