Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4007
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adana'dan Yumurtalık'a nasıl giderim?
N
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İyi akşamlar.Burada cevap bulabilirim diye buradan da soruyorum.

Adana kent merkezinden Yumurtalık'a en rahat nasıl gidebilirim? Ortalama ne kadar sürer yol?Otoban mı daha iyidir yoksa ceyhan yolu mu? Otobanda giderken mavi bulvarda osmaniye yönüne çıkıp yumurtalık tabelasını görene kadar mı gideceğiz? Yoksa başka türlü mü ?

Yumurtalık'a ulaştıktan sonra orada nerelere gidebilir, nerede ne yiyebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.



A
12 yıl
Yarbay

Ooo eski dostum:) Nasılsın, hayat nasıl gidiyor bayadır görememiştim seni?

Konuyla alakalı hiç fikrim yok ama forumda Adanalı arkadaşlar var. Bu bölüme pek kimse bakmaz, Otomobil Genel'e açtın mı konuyu bilmiyorum ama oraya açarsan daha çok kişi yardımcı olabilir. Özellikle Taner Göde kullanıcı adlı Taner Abi'ye özel mesaj atarsan ve onun da vakti olur cevaplarsa kafanda hiç soru işareti kalmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşım,

ADANA'dan YUMURTALIK'a gitmek çok kolay. Yollar Yumurtalık'ın yakınına kadar genişletildi, son etap tek şerit sadece. ADANA'da TEM'e girer ve Ceyhan-Osmaniye-Gaziantep'e gider gibi yol alırsın. Ceyhan Gişelerine OGS/KGS'den girersin ve ondan sonraki İLK (!) çıkış zaten yaklaşık 5-6 km ileride ve oradan çıkarsın. İki defa sola dönmen gerekiyor. Zaten levhalar YUMURTALIK şeklinde belirtir. İkinci defa sola döndükten sonra dümdüz gidersin, 1-2 km'si engebeli arazi ama yollar gayet iyi, sadece yol genişleme çalışması var, ona dikkat et.

SUGÖZÜ TERMİK SANTRALİ
TOROS TERMİNALİ
BOTAŞ TESİSLERİ

nedeni ile yollarda 3 defa sola doüru kavşak var. Nereye gideceksen levhaları takip et, ona göre kolaylıkla ulaşabilirsin. Özellikle YUMURTALIK'a gitmen gerekiyorsa sağa veya sola sapmadan dümdüz gidiyorsun ve denize yaklaştığın en uc noktada yolu takip ederek sola dönüyorsun ve karşında YUMURTALIK.

Korkacak veya çekinecek bir durum yok. Yollar gayet iyi, kavşaklara girerken dikkat et sadece, ne yazık ki diğer sürücüler kavşaklara girerken hız düşürülmesi ve hatta durulması gerektiğini bilmiyorlar, tavsiyelerim budur.

Saygılarımla,

Taner Göde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.