Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1048
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Upload Hızı Sorunu
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
İnterne hızım resimdeki gibidir. Sorum şu fileserve yada web browserlarda upload yaptığımda 650kbs hızı geçemiyorum. 2 tane ayrı yere upload yaparsam hızım bir yerde düşüp yine 650kbs ye iniyor. Bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.



C
12 yıl
Yarbay

musteri hizmetlerini arayip ariza kaydi birakin.dun bende upload hizi icin ariza kaydi biraktim. benim upload hizimda 0.66 mbps normalde 0.79 olmasi lazim birde 16 mbps internet kullaniyoruz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yurdışında kalıyorum ve durumun arızayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bana sanki bu hızı Router ayarlıyor gibi geliyor. Çünkü hız testinde o şekilde bir hız almama rağmen 2 farklı bilgisayardan da bağlansam hızım 600-650'ye sabitlenmiş gibi ortalanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Binbaşı

Modeminden hız değerlerini paylaşır mısın.



S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sorunu çözdüm servis sağlayıcım ülke dışı uploadlara filtreleme getirmiş bu sebeple hızım daha yüksek olmasına rağmen 600-650kbs hızla upload yapabiliyor muşum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.