Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
484
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox Live ve oyun ilk açılışındaki update
D
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Xbox Live'a bağlıyken oyun açarken eğer oyunu ilk kez Xbox Live'a bağlıyken açıyorsak 3mb boyutunda bir güncelleme yapıyor ve güncelleme yapılmazsa Xbox Live'ın offline olacağını yazıyor. Bu güncelleme normal mi? Ne işe yarar? Şuana kadar DiRT3 ve GTA: Episodes From Liberty City oyunlarında bu güncellemeyi yaptı. Dashboard sürümü 14699.

Teşekkürler.



D
12 yıl
Yüzbaşı

Oyunların update'leri bunlar. Eğer oyununu güncellemezsen sürüm farklılığı problemi doğacağı için Live ile bağlantını keser. Zaten güncellemek her zaman kullanıcının yararınadır, oyundaki hatalar giderilir yada yeni içerik falan eklenir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yarbay

Korkulacak bir şey yok hocam, update işte negzel. Bazıları hayâti düzeltmeler içeriyor, yüklemenin de bir zararı yok zaten, birkaç istisna dışında hep yararlı yeniliklerle geldi update'ler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

zaten surekli cikmaz, sadece ilk ciktiginda hemen duzeltmeler icin bi update yaparlar, sonra bi daha artik ne zaman bi degisiklik olursa, zaten cabuk yukler, yer tutmaz, ufak tefek (bazen de hayati) duzeltmeler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
12 yıl
Yarbay

Ayrıca yapılan bu küçük güncellemeleri silmek isterseniz; System Settings'den HDD üzerine gelin Y butonuna basın ve Clear System Cache diyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

normıl



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.