Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1037
Tıklama
0
Öne Çıkarma
dosya kayboldu!?
A
18 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben internet üzerinden bir dosya indirdim fakat download bittikten sonra kayboldu kaydettiğim yerde yok arattığımdada yok.. bu nasıl olur dosyaya nasıl ulaşırım?



K
18 yıl
Teğmen

guvenlı kıpte gırıp bı de orda bakmayı denedın mı kardes yada gızlı bır klasordur ondan gozukmuyodur klasor seceneklerınden acıp bı de oyle dene benım fıkrım bu ya da tam yukleme bıtmek uzereyken ıptal ettın farkıında oolmadan ::):)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yarbay

bende indirmiştim tam bitti kopyalıyor derken msn de yazışırken klavyeden bir harfe bastım ama sonra bulamdım yani iptal oldu olarak gördü. çok kızmıştım 80 mb dosyaydı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Onbaşı

ipswitch programı ile nrg uzantılı bir dosya indirdim. nero.yu kurup cd.ye yazdıracaktım dosyayı. bir tuvalete gittim geldim dosya kaybolmuş? arattım tarattım bulamıyorum. ne olmuş olabilir? nerde olabilir? gizli dosya göster seçeneğini de yaptım. yükleme birmişti zaten ve dosyayı yüklendiği kalsör içinde bizzat gördüm. yarım içinde dosya uçtu!!!!!
Lütfen yardım edin 6 buçuk saatimi aldı o dosyayı indirmem. windows xp dosyasıydı indirdiğim :(



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.