Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3289
Tıklama
0
Öne Çıkarma
mtk 6235 program silme
M
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Suudi Arabistandan 12 yaşındaki kızıma 600 riyal yaklaşık 300 liraya kızıma çakma bir iphone 4 aldım. MTK6235 . Usb’ yi bağlayınca bilgisayarda bu çıkıyor. (MT6235) Menü olarak orjinale azbuçuk yakın yapmışlar. Sadece simgelere uzun süreli basınca simgeler titriyor. Titremeye başlayınca simgelerin yerini değiştirebiliyorsun. Ama silemiyorsun. Aslında telefonun birçok problemini çözdüm sayılır. Fakat birkaç program var onları silip kıza vermeyi düşünüyorum. ( içinde kadınları gıdıklama , soyma falan programları koymuşlar ( java) ) onları silmeden kızıma veremiyorum. programların isimleri "elover" ve "skirt". Her yere baktım. 10 gündür internette aramadığım yer kalmadı beceremedim, bulamadım. Program yükleme var fakat silme yok. Ne yazıkki ters mantık ta işletilemiyor. Telefonun task managerini de bulamadım (eğer varsa) Telefonda javanın içinden bakıyorum sadece yükleme seçeneği var silme yok. Bu programları nasıl silebilirim... Teşekkürler…



C
12 yıl
Teğmen

-telefonun görsellerini değiştirmeye yarayan yazılım vardı. belki bir işine yarayabilir.
oxa tools
-bir de bir flash kablosu ve mt6235 cpu veya telefonun modeline göre (arkasında hangi clone modeli olduğu yazar (örn:a341)) uygun bir flash ile flashyabilirsin.
flash kablosunu telefonculara sorman lazım onlarda vardır tabi önce yedeğini almayı unutma. daha nitelikli editleme yazılımlarını gördüm ama seninkine uygun olanı bulamadım belki sen tekrar aramak isteyebilirsin "MTK firmware editor for mt6235" şeklinde aradım ben. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. bu arada 300 tl clone yerine samsung ve benzeri bir telefon daha iyi olabilirdi(kopya bir telefon için yüksek bir fiyat değil mi o ya? )

şöyle bir şeyde buldum : infinity box





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 25 Aralık 2011; 13:31:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ya kardeşim çok teşekkür ederim cevabın için.
aslında dediğin gibi 300 tl çok clone bir cihaz için. ama orada insanın basireti tutuluyor. aslında ben iyi paraya aldım sayıyorum kendimi. 2100 riyal (1050 tl) vereni gördüm sonradan aynı telefona. onlara orjinal diye satmışlar. orjinali ile yanyana getirdik görsel olarak aynı yahuu. hiçbir farkı yok. menü de aynı. ( tabiki bizim gibi telefondan anlamayanlar için ) kutusu falan da aynı. içindeki ekipmanları da aynı. hatta telefondan anlıyorum diyen birine başka bir dükkanda faturalı olarak orjinal diye 3750 riyale satmışlar. vatandaş alıp otele gelmiş. Allahtan uyanıklık yapıp kontrol etmiş. otelde itunnese bağlantı yapmaya çalışmış. itunnes tanımayınca anlamış orjinal olmadığını. sonradan götürüp parasını geri alabilmiş. tabi bu vatandaş Medinede aldığından geri götürebildi. Mekkede alanların kazıklandıkları yanlarına kaldı. ( Mekkeden dönüşte 40 vakit namaz kılınıyor(8 gün) Mescidi Nebevide (Medinede) daha sonrada Türkiyeye dönüş. bu sebeple geri dönemediler.)
dediğin şekilde bir deneyeceğim. İnşaallah bir sonuç alabilirim. Çok teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen

önemli değil :) bu arada bugün sokakta gelirken çin telefonlarına yazılım yüklenir (tamamen işletim sistemini yeniliyorlar) şeklinde bir afiş gördüm eğer vaktin yoksa hiç uğraşma telefonculara götür



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.