Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kayıp anahtar
P
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar araba anahtarınızı kaybettiniz yedek anahtarınız mevcut ancak anahtarınızı bir başkasının bulmasından korkuyorsunuz yada çalındığını düşünüyorsunuz nasıl bir yol izlemek lazım başımıza böyle bir olay gelirse?



S
12 yıl
Yarbay

tam bilmiyorum ama galiba kilit sistemini değiştiriyorlar yada anahtarın şifresini


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

immobializer sisteminden anahtarı sildirin. Sadece yedek anahtar kalsın. Orijinal anahtar sadece kapıyı açar motoru çalıştırmaz. Yanlış bilmiyorsam böyle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Binbaşı

aracın beyni ile anahtarın içindeki programı tekrar yazdırın. çalınan anahtar artık arabanızı çalıştırmayacaktır.
ancak kilit derdi mevcut. anahtar değişikliği iyi olur ancak bayağı tuzlu olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Binbaşı

servis kilidi ve kilit beynini değiştiriyor.bizzat başıma geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yarbay

kilit ile beyin değişiyor eğer anahtar kumandalı ise yok sadece immolu anahtar ise ve kumandalı değilse kapı kilitlerini değiştirirler.

ama şunu da yaptırabilirsiniz. firmanızdan kumandanın kodunu isteyebilir ve o kodu bir programcıda bloklattırabilirsiniz. kaybolan yada çalınan anahtarınızı böylece birisi kullanmak isterse sadece kapıları açabilir. araca takıldığı anda motor kendini kilitler ve doğru anahtar kontağa takılmadığı sürece kendini tekrar çalıştırmaz. zaten anahtardaki immoyu görseniz. koskocaman motoru bu g.t kadarcık aletmi ynlendiriyor diye gülersiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.