Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1136
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ekran kartı için tavsiye
F
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar, laptopumu geliştirmek istiyorum şimdilik sizlerden ekran kartı tavsiyesi istiyorum.Ayrıca diğer aygıtlarında değişmesi gerekebilirmi, idare edermi yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

sistemim,

İşlemci: Intel(R) Core(TM) İ7 CPU Q740 @1.73GHz 1.73GHz

Ram: 6.00 GB

Ekran Kartı: GeForce GT 335M (toplam kullanılabilir grafik belleği 3834MB, ayrılmış video belleği 1024MB, paylaşılan sistem belleği 2810MB) 60 Hertz, 32 bit renk.

bu şekilde arkadaşlar, 128-256 bit arası ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler.



K
12 yıl
Yarbay

laptopun ekran kartını değiştirebileceğini kim söyledi çok özel durumlar haricinde dizüstü lerin ekran kartları değişmez çünkü kasada alan çok küçük olduğu için kasa ekran kartının tam sığacağı ölçüde yapılıyor anca şansa alacağın ekran kartı o sınırlı alan sığacak ve voltaj gibi sorunlar çıkarmayacak oda çook zor .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şimdi laptopumda sorun var daha öncede yazmıştım ancak cevaplanmadı mesaj şöyleydi, acaba bunun neyden kaynaklandığını biliyorumusunuz.

"merhaba, laptopumda 2-3 haftadır oyunlarda anormal bir hızlanma sorunu var. başlangıçta gene normal gibi ancak ısınma arttıkça hızlanıyor ve gerçekten rağatsız edici boyutlara ulaşıyor.adeta oyun keyfim zehir oldu.ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra başladı herşey. daha sonra eski birçok versiyonu yüklememe hatta format atmama rağmen gene birşey değişmedi. acaba ekran kartı veya işlemcide bozulma meydana gelmiş olabilirmi.aslında servisine göndermeyi düşünüyorum ancak kıbrısta okuduğum için şuanda imkansız.herhangi bir çözüm öneriniz varmı.teşekkürler. "

yani en olmadı servisine göndermeyi düşünüyorum eğer ekran kartı bozuksa veya başka bir aygıt. yani servis acaba bişeyler yapamazmı.? çünkü madem değişecek daha iyisi olursa daha iyi olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.