Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Panasonic DMP-BD65 Blu-ray
K
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Panasonic DMP-BD65 Blu-ray
özellik olarak inceledim ancak çok fazla bilgi sahibi olmadığımdan tam anlıyamadım media markt te 199 tl ye satılıyor sizce bu fiyata göre nasıl bir cihaz tavsiye edermisiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolinestera -- 10 Kasım 2011; 23:01:38 >

E
12 yıl
Yüzbaşı

"Blu-ray Disc™ oynatıcılar DLNA teknolojisini kullanarak bir DNLA sunucu uyumlu PC* veya yüksek çözünürlüklü kaydediciler (DIGA)** üzerindeki dosyalara erişebilirler. Ev ağına (LAN) yapılacak basit bir bağlantıyla, bilgisayarınızdaki veya AVCHD dosyalarınızdaki AVCHD, WMV, DivX, JPEG, MP3 ve WMA'ların, kaydedilmiş programlarınızın ve DIGA** nızdaki JPEG'lerin keyfini çıkarabilirsiniz. * Windows 7 İşletim Sistemi gereklidir. Oynatılabilme, bilgisayar performansına bağlıdır. ** Kaydedicinin kablosuz LAN router'ına kabloyla bağlanması gereklidir. "
USB Hafıza birimi veya harici hard disk* üzerinde bulunan fotoğraf, film ve müzik arşivinizin keyfine varabilirsiniz. * Yalnızca FAT 32 dosya sistemi ile uyumludur. Bazı harici hard disklerde oynatma mümkün olmayabilir.
pana böyle diyor

1080p üst-çevrim fonksiyonu DVD kaynaklı standart netlikte (720 x 480 piksel) görüntüleri yüksek netlikte (1920 x 1080 piksel) görüntülere çevirir. Bu üst düzeye çevrilmiş sinyaller berrak, keskin ve sıradışı detayda yüksek çözünürlüklü görüntüleri keyifle izleme imkanı vererek bir HDMI uyumlu 1080p HDTV'den alınabilecek en yüksek performansı elde ederler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.