Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1880
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankastre Seçimi ve En İyi Alım zamanı
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Haziran ayında tamamlanacak olan evimin mutfağı için akastre ürünler arıyorum, mutfakla beraber davlumbaz ve ocak firma tarafından veriliyor, benim alacağım ürünler Fırın,mikrodalga fırın, bulaşık makinesi ve buzdolabı. Bunlardan buzdolabı dışındakilere az çok karar verdim almayı düşündüğüm ürünler;

Fırın: SIEMENS HB43AT540E
Mikrodalga Fırın: SIEMENS HF24G561
Bulaşık Makinesi: SIEMENS SN66M095EU

Buzdolabına ise astronomik fiyatları sebebi ile bir türlü karar veremiyorum, en ekonomik tercih siemensin KI38SA40NE modelinden iki adet almak. Bunun dışında siemensin CI36BP00 modeli var fakat bu modelin fiyatı diğerinin 2 katından fazla, ayrıca dün gittiğim Miele mağazasında da, 2 adet yarım model alma durumunda 7000 TL civarı bir masraf çıkıyor.Açıkçası bu modellerden en çok Miele'in buzdolaplarını beğendim, konuştuğum bayi bana fiyatların yılbaşından sonra artacağını söyledi.

Temmuz ayında tüm ankastre ürünler için 8700 TL fiyat almıştım, fakat şu anda fiyatlar temmuz ayına göre bayağı bir artmış sanırım şimdi fiyat almaya kalksam 9500 TL 'nin altında bir fiyata bunları alamam. Sizce daha fazla zarar etmemek için bu ürünleri aralık ayında alıp depoya koymak mantıklı mı? Herkes beyaz eşya almak için en uygun zamanın aralık ayı olduğunu söylüyor, sizlerin bu konudaki fikri nedir, bu ürünlere alternatif başka önereceğiniz ürünler var mıdır?

Uzman olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.



C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sanırım forumda bu ankastre konuları pek ilgi görmüyor, daha önce de bununla ilgili bir konu açmıştım orada da yardımcı olan olmamıştı.

En azından beyaz eşya almak için en iyi zaman ne zamandır konusunda yardımcı olursanız sevinirim, aralıkta alıp 6 ay depoda tutsam mantıklı olurmu? açıkçası yılbaşından sonra beyaz eşyalara çok zam gelmesinden korkuyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Yüzbaşı

firinin aynisi bende var guzel bir urun, mikrodalga firinimda var ama daha mutevazi bir urun, sectiginiz urunun yaptigi ise gore fiyati cok fazla geldi bana , bulasik makinasina kimsenin itirazi olmaz bosch/siemens bu konuda iyiler cunki,
urunleri odemesini yapip saglam bir firmadan alarak ileri bir tarihte teslim alabilirsiniz, fiyat farkindanda etkilenmessiniz , hatta bu surecte daha guncel bir urun cikarsa fark verip degistirmeniz bile mumkun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İşin içine ankastre girince fiyatlar otomatikman 2 katına çıkıyor, mutfak ankastrelere göre dizayn edildiği için mecburen 500 TL lik mikrodalgaya 1000 TL vericem. Diğer markaların ankastrelerinde de almak istemiyorum.

Sanırım ürünlerin hepsini aynı yerden aralık ayı içinde sıkı bir pazarlık yaparak alacağım. umarım buzdolabı dahil 8500 TL civarına kapatabilirim, şu an internet sitesi fiyatlarına göre 10500 TL tutuyor fakat %20 ye yakın bir indirim alabilirim diye düşünüyorum, sonuçta temmuz ayında fazla pazarlık yapmadan 8700 TL fiyat vermişlerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
12 yıl
Yüzbaşı

eğer buzdolabını Siemens dışında bir marka düşünürsen fiyat daha düşük olabilir. mesela Franke'nin modelleri Siemens'den daha ucuz. üstelik kalite olarak Siemens'den daha düşük olduğunu düşünmüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: index

eğer buzdolabını Siemens dışında bir marka düşünürsen fiyat daha düşük olabilir. mesela Franke'nin modelleri Siemens'den daha ucuz. üstelik kalite olarak Siemens'den daha düşük olduğunu düşünmüyorum.

Frankeleri çok pahalı diye biliyorum, uygun fiyata nereden bulabilirim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
12 yıl
Yüzbaşı

beyazesyamerkezi diye arattır bulursun. spotçularda uygun fiyata bulunuyor.



A
12 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım merhaba biz yaklaşık olarak 5 aydır ICF marka ankastre seti kullanıyoruz.Bizim kullandığımız seri gloxinia setinden ICF aslında Eskişehir'de üretim yapan çok eksi bir soba markası günümüzde ki değişime ayak uydurarak ankastre set imalatı da yapmakta.Firmanın ankastre ocakları kendi imalatı ve cam ocak modelleri oldukça şık ama siz siz olun cam ocak görüntüsüne kapılıp bizim gibi sakın almayın temizliği gerçekten büyük bir dert uzun uğraşlı ve zahmetli bir iş istiyor inox alın temizliği gerçekten çok pratik
Frın konusunda pişirme ve fonksiyonelliği bir aile için yeterli katalitik paneller sayesinde kendi kendine temizleme özelliği de mevcut
Davlumbazlar konusuna gelirsek bir firmaya fason olarak yaptırılıyor ama ses emiş gücü ve görünüm bakımından birçok yerli firmadan daha iyi olduğu kesin en azından reccini diye bir markadan daha sessiz ve çekişi daha iyi bunlara göre kararı siz verin sonuçta ankastre setler de ocak ve davlumbaz haricinde çok sık kullanılan bir eşya değiller
http://www.istanbulbilisim.com.tr/icf-gloxinia-set-icf-ankastre-setler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,25773.html
http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-icf-ozel-ankastre-set-3--emniyet-ventilli-ocak---kendini-temizleme-ozellikli-firin---dekoratif-inox-davlumbaz--~I0200091.aspx
https://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101984&ad=iCF-GLOXiNiA-ANKASTRE-SET-443-2817-4G-CAM-OCAK+6010-A-SiNiFi-Ankastre-Setler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yardımlarınız için teşekkürler, firma evle beraber davlumbaz ve ocağı verecek. açıkçası benim en büyük sorunum buzdolabı çünkü fiyatlar çok yüksek, bu arada Frankelere baktım fiyatları gerçektende çok uygun, en kısa zamanda bir bayiye gidip inceliyeceğim.



G
12 yıl
Çavuş

merhabalar.
ankastre setlerde
termikel
simfer
icf
sizce hangisi tercih edilmeli



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.