Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Polo aracıma park halindeyken çarpıp kaçmışlar,kapı çökmüş.
O
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sahildeyken arabamı park edip gittim,akşam döndüğümde arka sol kapıyı ezdiklerini farkettim,çarpanı göremedim,tutanak olmadığı için kasko karşılamayacak,daha doğrusu kasko bozulacak,belki mini onarımdan yaptırabilirim.İşin kötüsü tam kuşağın üzerine çarpmışlar ya da tekme atmışlar artık her neyse,canım sıkıldı,kendim çarpsam neyse...sizce bunu boyayı kaldırmadan düzgünce yapabilecek kimse var mıdır edirne,tekirdağ veya keşan yakınlarında ?

< Resime gitmek için tıklayın >



P
12 yıl
Yarbay

İzmirde Mithat paşa caddesi üzerinde oturuyorum böyle bir olaya bizzat şahit oldum ve yapan itin ağzını burnunu bizzat dağıttım. Aracı tekmelemişler diğer dürlü daha keskin ve boyasız tamiri mümkün olmayan bir ezik oluşurdu. Sigorta konusuna gelince büyük olasılıkla karşılarlar yapmanız gereken olayı dürüstçe anlatıp acenteyle beraber bir çözüm bulmanız. Ezik iyi bir ustanın elinde düzelir gibi görünüyor. Geçmiş olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler,büyük ihtimalle benimkine de tekme attılar,yapanı bulamadık,artık görüşeyim sigortayla ya da iyi bir usta bulayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun hocam aynı şey benim başımada geldi. Benimkinde boya izi vardı ama büyük ihtimalle bir taksi çarpmıştı benim aracıma. Büyük geçmiş olsun kat kat çıkar bunu yapanlardan içini ferah tut..

Saygılarımla..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
12 yıl
Yüzbaşı

Bu göçüklük giderilir. Kasko direk kapı sacını değiştirirdi. Hiç gerek yok aracın değeri düşer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 yıl
Çavuş

İyi bir ustanın ellerinde düzelir, yalnız tam çizgi üzeri olduğu için hafif kabarmalar kalır, oda nazar boncugu olur zaten uzaktan belli olmaz iyice yakından bakmanız falan gerekir o kadar.

tekrardan geçmiş olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.