Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1081
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hyundai Accent 2001 motor soğukken titreme sorunu
T
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar ;

Başlıkta belirttiğimi gibi sabah aracı çalıştırdığımda araba aşırı titriyor ve gaza bastığımda tabiri caizse yemiyor , stop ettiğide oluyor .

Bir ustaya götürdüm bujiden olabilir dedi , değiştirdim ama sonuç yine aynı .

Ustalardan pek anlayan olmayacak gibi gelir belki bu sorunun aynısını yaşayan varsa , bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm .

Saygılarımla



A
13 yıl
Binbaşı

sıralı sistem lpgli araçlarda çok sık yaşanan birşey bu galiba. sebebini ve çözümünü bilmiyorum ama aracınızda lpg varsa bir kontrol ettirin derim.
94 vectra 2.0 araçta bir tanıdığım aynı sorunları yaşadı. lpgden kaynaklanıyormuş. beyin mi yoksa başka birşey mi onu hatırlıyamıyorum. araç çalışasıya benzinden tüpe aniden geçiyordu ve aşırı derecede titreme yapıyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Yüzbaşı

aklıma gelen olaylar şöyle eger aracınızda ceyrek depodan az benzin varsa onun sıkıntısı yaşanabiliyor olabilir.Yada enjeksiyon motoru yerinden oynamış olabilir.Benim başıma da gelmişti 97 yumurta kasada.enjeksiyon motoru yerinden çıkıyordu.Onu oraya sabitledim bi sıkıntı kalmadı.Benzin pompanızı kontrol ettirin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.