Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bosch bulaşık makinem bozuldu:(
K
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Bosch marka 3 programlı bulaşık makinem vardı. Gece yatmadan önce çalıştırdım. Sabah baktığımda tabanında su vardı ve deterjan kaliteli olmasına rağmen erimemişti. Neden olduğunu anlayamadım. Şimdi ise makine içini boşaltmaya çalışıyor. Hafif sesli vızz sesi geliyor. İçindeki suyu boşaltmaya çalışıyordu. Boşaldı. Şimdi sorunsuz boşaltıyor. Suyu döküyorum sorunsuz boşalıyor ancak su olmamasına rağmen hala boşaltmaya çalışıyor. Kapatma tuşuna basıyorum, basılı tutuyorum kapanmıyor. Resetlemeye çalışıyorum resetlemiyor. Filtreleri söküp temizledim. İçindeki beyaz mandal gibi şeyi de çıkarıp temizledim. Dediğim gibi makinede hiçbir sorun yok ancak kapanmıyor. Başka programa geçmiyor. Resetlenmiyor.... 1 dk vızz vızz çalışıyor sonra 30 sn öylece duruyor. Sonra tekrar çalışıp duruyor. Ben de fişini çektim. Ne yapabilirim?



C
13 yıl
Yarbay

Makinenizde su kaçağı olmuş. İç tabanda su biriktiğinden makine kendini korumaya almış ve sürekli su boşaltıyor.
Makineyi yerinden çıkarıp yana doğru eğin, tabanda birikmiş su dökülecektir. Ardından tekrar program verip deneyin, sorun tekrarlarsa su kaçağını bulup gidermeniz gerekiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.