Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2845
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MS'in yaptığı (Xbox 360) ban kaldırma hareketi AYIPTIR GÜNAHTIR...!!!
H
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir sitede dolaşırken Microsoft un yaptığı büyük bir ayıbı paylaşan bi kullanıcı dikkatimi çekti...Sizinle paylşamak istedim...


UNSC TheSPaRTAN

Slm arkadaşlar. Bir iki haftadır falan siteye hiç girmiyorum neredeyse. Gerçekten kafam çok bozuk. Bunun nedeni de Microsoft'un FW'lilere yaptığı "Ban kaldırma" harekatı. FW'li kullananlarla bir derdim yok. Sonuçta herkes oyuncu. Ben de bir ara FW kullanıyordum. Fakat işin özü farklı. Ben orijinal oyun kullanıyorum şu an. Gerekirse oyun için 1 ay bekliyorum. Neden? Çünkü ban dalgası sırasında banlanmayayım, makine değiştirmek zorunda kalmayayım diye. Ayrıca orijinal oyun oynamanın da güzelliklerinden yararlandım. Kitapçıklı kaliteli dvd'de oyunlarım oldu. Ama ne oldu? Şu ara FW'li olan banlandı. Sonrasında banı açıldı, üstüne 3 ay live'ı uzatılıp 1600 MS point hediye verildi. Neden, adam FW'li makine kullandı, orijinal oyuna para vermedi diye. Bu durumda ben resmen keriz yerine konulmuş oluyorum. Hem oyuna para verdim, hem oyunu bekledim. Üstüne ödüllendirilen de oyunu kaçak oynayanlar oldu.

Bu durumu sindiremiyorum Microsoft. Yemin ediyorum sindiremiyorum. Şu anda kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Neden? Çünkü ben xbox bağımlısıyım. Kabul ediyorum ben xbox bağımlısıyım ama bu durumda resmen keriz ve enayi yerine konuldum. Xbox'tan ve Microsoft'tan hayatım boyunca hiç bu kadar soğumamıştım.

2002'den beri xbox kullanıyorum. İlk xbox'ım hala evimde durur. Ne anılarım oldu. Live üstü de oyun oynadım. Orijinal 4 tane oyun aldım. Bir tek Halo 2'yi online oynadım . İlk xbox, beni konsola geçiren yegane konsol olmuştu. Makine ve altyapı ne kadar iyi olursa olsun, yapılan bu hareket beni soğuttu ve evet. Bu durumu sindirmeyeceğim. Ciddi diyorum bu durumu sindirmeyeceğim. Hayatımda yeni ve büyük bir değişim olacak. Günde en az 2-3 saatimi geçirdiğim xbox'tan kalıcı olarak ayrılacağım. Yunus, senden de şahsen özür diliyorum fakat dediğim gibi. Bu durumu sindiremiyorum. Microsoft bana "Mal mısın xbox oynuyorsun" gibi bir mesaj atsa daha az sinirlenirdim. Senden tekrar özür diliyorum ve benim gibi 10 yıllık bir xbox kullanıcısını kaybettiği için Microsoft bir yerlerine kına yaksın. Bundan sonra yokum artık.

Konu:www.xboxdelisi.com dan alınmıştır...



J
13 yıl
Binbaşı

bende fw de live girmeye korkar oldum live girdmedim sırf online da oynayayım diye ps aldım adamların yaptıklarına bak sonuna kadar katılıyorum sana ve böyle olacağını bilseydim keşke bende girseydim live e


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sorma ya biz live a girmiyoruz korkudan.adamlar giriyor banlanıyor bir de üzerine ödüllendirilip banlarıda kaldırılıyor gerçekten çok ilginççç....burada bir yanlışlık olmalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
12 yıl
Teğmen

Sanırım eski bir konuyu hortlatıyorum şuan ama söylemeden geçemeyeceğim. Microsoft'un Kapitalist bir firma olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Adamlar Detroit'de zencilere ücretsiz yazılım eğitimi veriyor aynı eğitimi Los Angales'da New York'da dünyanın parası karşılığı veriyor. Detroit den bir çok zenci yazılımcı olarak çıkıyor işe başlıyor ot çekmek yerine yuva kuruyor zenci kazanıyor aslında Amerikadaki ırkçılığı bilmeyen yoktur Beyazlar ırkçıdırlar genelde zencilerin bu dalda mevki sahibi olmasını kaldıramıyorlar ve yazılım kursuna gidiyorlar dünyaca para ödeyerek. Sonucu tahmin edebiliyorsunuzdur zaten zincir gayet güzel kurulmuş. Ayrıca sırf ASP.NET'i dahada geliştirebilmek için PHP'ye her yıl 1.000.000 dolar yardım yapıyor herkes bunları rakip zanneder :D Microsoft'un mantığında rekabet diye bişey yok iyi bişey yapan varsa yapanıda yapan firmayıda satın alır. Size değişik konular gibi geldi dimi konu ile ne alakası var XBox360'dan banları kaldırmış adam neler yazmış diyorsunuz aslında yazdıklarımı iyi okursanız direk olarak sorunun cevabını veriyor. Ben yinede yazayım banları kaldırır hatta ödüllendirir orda amaç kullanıcı kazanmak korsan kullanım MS in çokda umrunda zaten Dünyada kullanılan toplam bilgisayarların işletim sistemlerini göz önüne alırsanız %80'e yakın Windows kullanılıyor ve bu %80'in yarısı belki daha fazlası Windows'u korsan kullanıyor. :D Uzun lafın kısası Microsoft Korsanı seviyor :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 20 Mart 2012; 20:29:00 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.