Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
8800GT sürücü yükleme sonrası mavi ekran.
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar. Elimde 8800GT ekran kartı var, kartın driverini kurdukdan ve windows resetlemeden sonra mavi ekran veriyor. Birde şöyle ilginç bir durum söz konusu ki bu en ilginç olanı bios açılış ekranından windows açılış ekranına kadar ekranda sıralı halde ünlem işaretleri dolu. Ekran kartı donanımsal olarak hasarlı olarak elime geçmişti fakat arızasını yapmıştık ama hala devam etmekte bu problemi. Driver ı kurulmadan ekran kartı gayet normal ve görüntüde hiçbir problem olmadan kullanılıyor herhangi bir sorun yok fakat sürücüsü kuruldukdan sonra windows mavi ekrandan dolayı açılmıyor. Bu konuda başından böyle birşey geçmiş biri yada fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Problemin trasistörlerdenmi dirençlerden dolayımı yoksa kondansatörlerden dolayımı olduğunu bulamak ve kendim tamir etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.



A
13 yıl
Binbaşı

bi keresinde arkdaşımın notebookunda buna benzer bir problem oluyordu 8000 serisi bi ekran kartı vardı harici, windows onboard olanı tanıyor drivieri kuruyorduk yeniden başlatma gerek diyo başltıyoz başlattıktan sonra gene on boardı yüklüyo sonra tamire gittiydi köprüsü mü ne yanmış tamir olduydu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şimdi görüntüde bozukluklar yok buda benim aklıma GPU ve belleklerin sağlam olduğunu getiriyor. Birde kartın üstünde transistörün tekinden değer alamıyoruz. Bir transistör arızası bu gibi sonuçlara neden oluyormu diye insan kendini düşünmeden alamıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.