Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
616
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmir'de Dershane Önerin
C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler İzmir'de adam gibi eli yüzü düzgün dershane önerir misiniz?11.Sınıfa geçtik.Karşıyaka'da olursa çok güzel olur diğer taraflar ters kalıyor.Hem çıkışta Ps3 de oynarım arkadaşlarla haftalıklarını alırım.Körfeze falan gidip namaz kılamam şimdiden söyleyelim.

Not:O kadar düzgün Türkçe kullandım bir yardım edin



M
13 yıl
Er

C
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: brkay

kavram dershanesi


Şimdi baktım Alsancak şubesi var diyor.Karşıyaka'da da var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

ben bireyden memnundum. osman bey parkının yakınlarında.



D
13 yıl
Teğmen

M
13 yıl
Binbaşı

nezamandır bilgim yok büyük dershane kapandı mı orasi iyiydi en son izmir batı aynı şekilde uğur iyi körfez hariç hepsine git derim. Tabi bunlar kskda değil elit vardi galiba kskda kapanmadıysa oraya gidebilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 20 Ağustos 2011; 0:11:33 >

Y
13 yıl
Teğmen

öncelikle s.a serkan nasılsın kardeş diyerek kendimi deşifre ediyorum :P 10.sınıfta hard liseliyken girdim tüm dershanelerin sınavlarına en çok körfezden burs kazandım... maddi durumumuz pek dershaneye yetecek gibi değil istediğim dershaneye napalım bende araştırdım dershaneyi arkadaş çevreme sordum yöneticilerleriyle konuştum filan gayet net sordum adamlara namaz zorunluluk mu tenefüslerde sigara içmem sıkıntı yaratır mı yazın şortla gelsem bi sıkıntı olurmu diye adam anladı benim kesin yazılacağımı hepsine kafa salladı filan tabi aldı paranın kokusunu gerisi hikaye.E namaz da kılsan tesbik de atsan ekstra özel ders veya etüt vermiyorlar itibarın artıyo , makdubeye filan çağırılıyosun tüm olay bu :D 11 in başından beri körfezdeyim hocalarla çok iyi anlaşıyorum hele bir tane kotla gelen var babam oldu nerdeyse para filan istiyorum bir kez bile cumaya gelmez oldun hayırdır kardeşilik dediğini duymadım.Herneyse bu özet geç denilesi yazı dizesine bir özet geçiyim , gideceksen git körfeze politik ol , sen hür bir vatandaşsın...Bu arada manisalıyım..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.