Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NVİDİA GT540M sorunu
İ
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese selamlar öncelikle,,yardımcı olanara da şimdiden teşekkürler.Birkaç gün önce
casper marka nirvana CNQ.2630-4L35B modeli bir notebook aldım.İnternette araştırdığım kadarı ile gt540m ekran kartı kullanıyor bilgisayar.Ekran kartına da baktım orta segment kartların üst sınıfında sayılabilecek bir kart olduğuna karar verdim fiyat performans olarak da aklıma yattı.Fakat sorunum şu ki bilgisayar geldi açtım kurlumunu yaptım vsvs.Sistem ekranından puanlandırmayı tıkadığım zaman 5.7 puan aldı bilgisayar.tabii bu puan en az puanı olan hdd ye binayen verilmiş.Fakat ayrıntılı rapor dediğim zaman ekran kartı kısmında intel hd graphics 3000 modelini görünce afallayıp kaldım.Hemen aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcarını tıkladım.hem intel hd graphics 3000 hem de nvidia gt540m sürücülerini gördüm.
Bu durumu bilenler lütfen bi izah edebilir mi?
Ben ekran kartımı intel olarak kullanmak istemiyorum.Sonuçta nvidianın modeli daha güçlü bir kart.Şimdi bilgisayarımı tam performansla kullanmak için ne yapmalıyım?



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

T
13 yıl
Teğmen

Hd 3000 ile gt540m arasında geçişi sağlayan bir kısayol tuşu olması lasım FN+f7 gibi , bilgisayarınızın kullanım kılavuzundan bakın bence.Aynı şekilde bilgisayarınız ile birlikte gelen bir yazılım ile de 2 ekran kartı arasında geçiş yapabilmeniz lazım ama tam hatırlamıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yüzbaşı

Nvidia optimus özelliği oyuna veya bir uygulamaya girdiğin zaman Gt540m kullanır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Anlıyorum GnCFb123 kardeşim.Fakat birkaç oyun kurdum baktım performans olarak pek memnun etmedi.Bu özellik sürekli aktif mi yoksa benim mi açmam gerekiyor bir menüden?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.