Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mazda 626 2.0 veya GLX Alınırmı Öneriler?
E
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi forumlar Mazda 626 2.0 almayı düşünüyorum arabanın eksisi artısını pek bilmiyorum ama cebimdeki paraya göre iyi olduğunu düşünüyorum... (Para 15 bin Tl) Arabayı bilen veya sahibi olan arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir?

Siz ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum..



E
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yedek parçası pahalı mı servis imkanları nasıl hiç mi bir öneri yok?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay

Pek yaygın bir araba degil biraz macera tarafı var.parça sıkıntısı da görülebilir bu sebeple.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

Bundan yaklaşık 10 sene önce dayımda Mazda 323 1.5 modeli vardı. Bir pilottan almışlardı ve adam gerçekten temiz kullanmıştı. Yaşına göre ve kullandıkları zamana göre gayet donanımlıydı, çoğu şeyi elektronikti. LPG'liydi araç ve yakıt konusunda da gayet iyiydi, ama parça konusu gerçekten sıkıntılıydı. İstanbul'da bile her yerde parçası yoktu hele birde memlekete giderken bir arıza çıkartmasın mı, tam şenlikti. İyidir hoştur sıkıntı yaşıyacağın nokta parça olur, araç temizse zaten kolay kolay üzmez seni.

NOT: Bahsettiğim araçta kullanılan süre boyunca genelde, sigorta kutusu ve kış aylarında sabah çalıştırması biraz problemliydi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yarbay

323 var bizde parçası hiç sorun olması şimdiye kadar. Büyük şehirdeyseniz gerçekten sorun değil. Eskisi gibi değil artık istediğiniz aracın parçası bulunuyor. Temizi bulunursa alınabilir. 2. el piyasası pek fazla olmadığından fiyatlarıda uygundur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.