Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD recevier tavsiyesi (favori Gigablue 800 hd solo)
J
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi hd receiver alma düşüncesindeyim, fakat kafam çok karışık.Benim için önemli olan kriterler görüntü kalitesi, ccam sorunsuz çalışması, donma sorunu olmaması.Bütçem 500 tl civarı.Gigablue 800 hd için bu şekilde problemler duymadım.Vu+ fiyatları çok yüksek ve görüntü kalitesi düşük deniyor.Orjinal dreambox pahalı.Klon dreambox 500s kullandım, donma sorunundan dolayı aldığım güne lanet ediyorum, bundan dolayı klon cihaz düşünmüyorum.Gigablue 800 hd solo kullanan yada başka bir hd recevier tavsiyesi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.Eğer Gigablue 800 hd solo da karar kılarsam bu akşam iş çıkışı alacağım.



M
13 yıl
Yarbay

Dreambox klon cihazda donma yaşıyorsanız server ile alakalıdır. Cccam performansı orijinal ile aynıdır. Gigablue konusuna gelince, ben cihaza ısınamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 5 Ağustos 2011; 11:44:05 >

J
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

cihaz server almadan önce free kanallarda da donma yapıyordu.Farklı yazılım denedim olmadı.Kumandayı değiştir dediler yine olmadı.Bıktım yani bir daha klon cihazla işim olmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 5 Ağustos 2011; 10:03:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.