Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gevey Sim ile IMEI İlişkisi
M
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar;

Benim cihaz daha önce pasaportla imei kaydı yapılmıştı ancak bana bugün mesaj geldi kayıt dışı ve bir haftaya kapatılacak diye.. Aradım sordum pasaport sahibinin birkaç cihaz kaydettiği için başvurunun reddolduğu söylendi.. Pasaport sahibi arkadaşımın arkadaşıydı ve yabancı uyruklu birisiydi.. Aylar sonra sunucun bu şekilde ulaşması çok saçma oldu.. Çözüme gelince; pasaport sahibinin tekrar başvuru yapması gerekiyormuş. Onun dışında kimse yapamıyormuş.. Ya da aynı kişinin basvurusunu iptal etmesi gerekiyormuş ki. Başka pasaportla kayıt yaptıralım.. :) Nasıll süper dimi? Ben şimdi bu Bulgar arkadaşı nereden bulurum bilemiyorum :)

Ama size soracağım soru bu değil.. Burası Gevey konusu olduğundan soruyu şuraya bağlayacağım: Şimdi zaten bizim Iphone ları kullandığımız teknik yasa dışı bir teknik Gevey Sim.. Acaba diyorum: Bizim simleri kullanmamıza bir sınır getiremeyebilirler mi? Bunu daha önce yaşayan birileri var mı? Yani Gevey Sim ile çalışan cihazlar da telefon devre dışı kaabiliyor mu?

Herkese çok teşekkürler, tasasız günler.. Hayırlı Ramazanlar!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.