Arama butonu
ankara da evimi nerden alayım? çayyolu? bahçeli ??
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1007
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ankara da evimi nerden alayım? çayyolu? bahçeli ??
S
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

biraz garip bi anket ama ben çok arada kaldım, ankara da memurum, 8 aydır burada yaşıyorum (emek 8 de), nereden ev almam gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorum.
ankrayı çok bilmemek gibi bir dez avantajım var ne yazıkki :/

bahçeli 7 ve 4. cadde civarları hoşuma gidiyor, ama bi yandan da çayyolun da gezince oralar da hoşuma gidiyor.

verdiğiniz cevaplara açıklama yazarsanız sevinirim.



P
13 yıl
Teğmen

Paran coksa cayyolu tabi ki.



S
13 yıl
Binbaşı

Çayyolunun işine evinden daha uzakta olduğunu göz önüne alıyor musun? ve çayyolundan emeke işe gelirken yolda harcayacağın zaman ve benzinin. Bunları göz önüne alırsan seçim senin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Teğmen

tabi ki çayyolu, 3-5 sene sonra bahçeli kızılaya döner, oranında .oku çıktı uzaklık dezavantajı olmasına rağmen çayyolu tercih edilmeli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
13 yıl
Binbaşı

bahçeli ankara'nın en güzel yerlerinden. alışveriş için dolu market şu bu seçeneği var, hastanelere yakın, yaz akşamı çıksan yürüyecek, insan içine çıkacak, oturacak yer var, otomobil gerekmeden. (kışın da var tabii.) ne arasan iki adım ötende yürüyüş mesafesinde bulursun. benzin masrafından da yırtar insan. aylık ciddi bir bütçe tutar çünkü benzin. sürekli git gel de cabası. medeniyetin içi tam olarak bahçeli. beşevlere yakın kısmında metro da var. sonra tüm bu nimetlere göre düşününce, normalde kira ve ev fiyatları rahat en az 2 katı olmalıyken öyle değil. çayyolu falan neymiş ya?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

başka fikri olan yok mu ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.