Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GT 520M ekran kartı sorunu
F
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım.Ben geçen hafta i5 2410m işlemcili-4gb ramli (1066 mhz galiba)-sanırım 1gb ekran kartlı (gt 520m) bir laptop aldım 1300 tlye.
1-)Arkadaşlar ben bu aletin garantisi bittiğinde istediğim çok yüksek performanslı olmayan bir ekran kartı takabilir miyim ? Veya bir BIOS değişikliği ile gt 520m (bence) gibi düşük bir ekran kartını 540 m yapabilir miyim (hd6950-6970)? Veya ayrıca almak istersem 540m ekran kartını ne kadara alabilirim?Alete takabilir miyim?
2-)Ram 4 GB.İlerde yetmeyecek işler yapacağım.(Valla bende bilmiyorum ne yapacağımı ama bu aletin sınırlarını zorlayacağım)Buna bi 2 veya daha fazla ram takabilir miyim? Aletin içini açmadım ama galiba 4 Ram slotu var ve 8gb'a kadar destekliyor.Arkadaşım wattı falan iyi ayarlamalısın dedi.Ama o bile ne dediğini bilmiyordu.Şimdiden teşekkürler.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

S
13 yıl
Çavuş

Notebooklara ram, harddisk dışında fazla ekleme yapamazsın diye biliyorum
Ekleme yapılamayacaklar (işlemci, anakart, ekran kartı ...)
Bu yüzden eğer ağır işler yapacaksan ve hala garantisi varsa değiştir.
Ram'i senin dediğin gibi 8gb' kadar destekliyosa 8'gb a kadar istediğin kadar ram koyabilirsin (tabi ram slot sayısı da önemli)



F
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ben bu bilgisayarda Crysis 2'yi en yüksek ayarlarda oynayıp 32 fps civarı alıyorum.GT 520M ekran kartı hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.