Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
740
Tıklama
0
Öne Çıkarma
N53SN - K53SV F/P AÇISINDAN FİKİR İSTİYORUM.
M
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar
bir iki konuya yazmıştım ama ses çıkmadı. Bir de şansımı burdan deneyim

N53SN-SZ002V şu sıralar fiyatı 1,900-2.000 TL civarında (I7 işlemcili)
K53SV-SX144D fiyatı 1,230 TL (I5 işlemcili) http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

şu an aralarında yaklaşık 700-800 TL'lik bir fiyat farkı var.
2 Laptopu kesinlikle birbirleriyle kıyaslamıyorum. N53SV'nin bir gömlek üstün olduğu aşıkar.
Benim merak ettiğim. Aradaki bu fiyat farkı -- aralarındaki özellik farkına deyip değmiyeceği.
hangisinin fiyat/performans olarak daha iyi durduğu.
Ekranın, ekran kartının vs. gibi farkların aradaki fiyat farkını vermeye deyip değmiyeceği.

Kullanım alanım şöyle olacak. İçinde photoshop'ta olan birdizi iş programı ile stabil ve uzun ömürlü şekilde kullanacam. Oyun merakımda herkes gibi bende de var. Fırsat buldukça güncel piyasadaki popüler ve ses getiren oyunları oynamak isterim. Ama sabahtan akşama kadar uzun saatler oyun oynama şansım kesinlikle yok.
bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.



E
13 yıl
Yarbay

M
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

HP DV6 zaten elimde olan bir laptop. Geçen sene almıştık eşimle birlikte. Alt modeli neydi hatırlamıyorum evden bakmam lazım. Ama çok sıkıntım oluyor HP ile. Ben güneydeyim ve bilgisayar inanılmaz ısınıyor. Daha ne olduğunu anlayamadan altı kaynamaya başlıyor. Hele kucanızdaysa belli bir süre sonra yanma hissi bile oluyor bacağınızda. ;oyun olmayan İnternet, iş programı vs gibi uygulamalar açık olsa bile 1 saat sonra pil yerlerde. 1,5 saat sonra işi bitiyor. HP'im bozuk değil bu arada. Bunla yaşamaya alıştık altında soğutucu koyduk uzun çalışacağımız zaman. Bu yüzden eşim kullanıyor nerdeyse alındığından beri. Hasta kayıtlarını tutmak ve akrabalarla skype, internet gibi işlerde kullandığı için sorunu yok. Ben HP'den soğudum açıkcası. Asus Isınma problemi yok dedikleri için dikkatimi çekiyor. Malum önümüz yaz sıcaklık 40 derece olacak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bizde olan HP Pavilion dv6t Serisi Entertainment Notebook.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Binbaşı

k53 isteklerinizi karşılar gibi duruyor oyun için olsun,internet için olsun.ama ille ben işlemcim i7 olsun falan diyorsan n53ü al


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok illaki i7 olsun diye bir ısrarım yok. i5-i7 arasında benim isteklerimleri karşılama açısından büyük bir fark olmadığını düşünüyorum. i7'nin hızından dolayı ısınma durumu da varmış sanırım. Banada sanki N53SN daha ekonomik ve performanslı gibi duruyor. Fakat son 1-2 gündür kafamı karıştıran olay HP DV7 nin ısınma problemlerini çözmüş (eski modellere göre) ve daha stabil bir sistem gibi durması. HP den kaçıp elinde sonunda tekrar bir HP alırsam o da oldukça komik olur yani. Geçen gün Atina'da ucuzdur diye 1-2 modele baktım. Türkiye'den 200-300 TL daha pahalı geldi karşılaştırmalarım. Vede Asus çeşidi fazla bulamadım. Varsa yoksa Levono HP Toshiba ve Sony vardı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.