Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1635
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sadece türksat için basit şifreleri çözen vs. reciever tavsiyesi
-
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar yeni bir uydu alıcısı alacağız daha önceden next ye 2000 fta usb uydu alıcımız vardı bu alıcımızı başka bir mekanda kullanacağımızdan yeni bir uydu alıcısı almak istiyoruz. Yanlızca türksatta arçelik 72 ekran 100hz tüplü tv ile kullanılacaktır. Uydu alıcımızda aradığımız özellikler
1- Kanal geçişleri hızlı olmalı 2000 fta da kanal geçişleri bana yavaş gelmişti.
2- En azından basit şifreleri çözebilmeli. (mesela 28.05 2011 tarihindeki şampiyonlar ligi finalini 2000 fta ile star tv yi uydudan izleyemedik bu gibi basit şeyleri çözmeli örnek verirsem bir tanıdıkta yanlış hatırlamıyorsam next ye 8500 x-cam gibi birşey idi bu gibi şifreleri açıyordu vs.)
3- Mümkün oldukça merdiven altı olmayan bilindik markalardan olmalı satış sonrası desteği olan gibi.
4- Tabiki mümkün oldukça ucuz olmalı.
bu özellikleri sağlayan bildiğiniz reciever tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum



K
13 yıl
Binbaşı

ucuz ve iyi diyorsun dreambox 500s al derim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

k35 arkadaşım ben kendime 500s alacağım ama oturma odasındaki aile fertleri 500s in halinden anlamazlar onlara kolay kullanılabilir basit birşey lazım teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Teğmen

NextStar Ye-5000 FTA 69 TL'ye satılıyor. Biss şifre kırabiliyor. geçen hafta aldım, 1 hafta kullandım sevemedim iade edip, 99 TL'ye Next Ye-18000 FTA'ya geçtim. Gayet yeterli göründü bana.
Bu arada uyducu Star'ın şifrelemesinin BISS olmadığını başka tür şifrelemeye geçtiğinden hiç bir uydu ile çözülemediğinden bahsetti. Ben böyle durumlarda aylık 1 TL'lik tivibu'dan Star'daki maçları izliyorum..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.