Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1082
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google ADSense İçin Banka Hesabına Gerek Varmı ?
V
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, google reklamları almayı düşünüyorum. Bunun için bir yaş sınırı var mıdır ? ve bankada hesap açtırmaya gerek var mıdır ?

Fikirlerinizi bekliyorum. . .



T
13 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: VolkaN.WebMaster

Selamlar, google reklamları almayı düşünüyorum. Bunun için bir yaş sınırı var mıdır ? ve bankada hesap açtırmaya gerek var mıdır ?

Fikirlerinizi bekliyorum. . .


18'imiş.Ama küçük olupta ödeme alanlar var detaylı araştırma yapılmadığı için.İlk alışta banka hesabı sormaz,ödemeyi alırken yazıp alabilrisiniz.Adsense hesap sahibi adıyla banka hesabı adı aynı olmak zorunda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1 -- 24 Mayıs 2011; 15:58:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Teğmen

Ayrıca, (a) en az 18 yaşında olduğunuzu veya sözleşmesel ilişkilere girmeye hukuken ehil olduğunuzu; (b) Siz’in tarafınızdan Google’a temin ettiğiniz tüm bilgilerin tam, doğru ve güncel olduğunu ve bunları bu Sözleşme’nin süresi boyunca bu şekilde tutacağınızı; (c) sahip olduğunuz Web Alanları ile ilgili olarak Sizin kendi adınıza hareket ettiğinizi; (d) bir Web Alanı’nın bir medya oynatıcısı olduğu sürece işbu Sözleşme’nin ve Program amaçları doğrultusunda, sözkonusu medya oynatıcısını kullanmak ve dağıtmak konusunda geçerli bir lisansa sahip olduğunuzu (bunlarda yer alan tüm içerik de dahil, Reklamlar veya Reklam Birimleri de dahil) ve (e) her bir Web Alanı’nın ve bunlarda görüntülenen her türlü materyalin (i) geçerli kanunlara, tüzüklere, kurallara ve yönetmeliklere uygun olduğunu; (ii) fikri mülkiyet hakları, aleniyet veya gizlilik hakları veya tüketicinin korunması, ürün sorumluluğu, haksız fiil veya sözleşme kuramları kapsamındaki hak veya görevler de dahil olmak üzere, herhangi bir kişi veya kuruluşa karşı sahip olunan görev ve herhangi bir kişi veya kuruluşun sahip olduğu hakları ihlal etmediğini ve ihlal etmemiş olduğunu; ve (iii) pornografik olmadığını, nefret veya başka şekilde şiddet unsurları içermediğini beyan ve taahhüt etmektesiniz.


https://www.google.com/adsense/localized-terms

Türkiye'yi seçip Türkçe okuyabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Çok Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.