Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1324
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mkv, 1080p' den 720p' ye çevirim...
E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Elimde 1080p' lik görüntü dosyaları var, ve haliyle çok yer kaplıyorlar. Bu görüntü dosyalarının, hem bitrate' lerini düşürmek, hem de görüntü boyutlarını 720p' ye çekmek istiyorum.

Automkv diye bir program indirdim, Nero eklentisini de indirip kurdum, ama gerekli ayarları yaptığım halde, orjinal dosyanın boyutu düşürülmüş halinde yeni olanını alamıyorum. Bilgisayar yaklaşık 2 dk kadar bir işlem yapıyor daha sonra, işlemi tamamlıyor ancak ortada yeni dosya filan yok.

Kısacası, bana yukarıda istediğim işlemi yapacak, kolay bir uygulama tavsiye edebilirmisiniz ?

Teşekkürler...



E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

R
13 yıl
Yarbay

Gom Encoder 1.1.0.46
Xilisoft /Imtoo Video Converter ultimate 6.5
Format Factory 2.60

Bunları kullanıyorum ve hepsi istediğiniz işlemi yapmakta.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sıradan denemeye başlıyorum o zaman, hangisini becerebilirsem artık :)

Çok teşekkür ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Imtoo Video Converter indirdim, ancak convert işlemi yaparken i7 2600k 4.5ghz işlemcimi, sadece %30 seviyelerinde kullanıyor. Dolayısıyla baya bir zaman alıyor. Çıkış formatını mkv seçtiğimde ise, Amd Stream teknolojisini de kullanamıyor, ayrıca örnek olması için bir dosya convert ettim, yine mkv şeklinde çıktığı halde, orjinal dosyayı Samsung televizyonum oynatırken, bu convert edilmiş, bitrate i ve çözünürlüğü düşürülmüş dosyayı aynı televizyon oynatamıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.