Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
655
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaza yaptım ,maalesef İETT
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçen cuma günü iett otobüsünün kusurlu sayıldığı bir kazaya karıştım.Sağ arka kapı ve çamurlukta hasar var.Polis tuttuğu raporda açıklama kısmında otobüsün yavaşlaması gereken yere hızlı girdiğini, diğer sürücünün ise(ben oluyorum) kendi yolunda olduğunu ve kusuru bulunmadığını yazmış.Yalnız ön kısımda kusur blöümünde her ikimize de asli kısmını boş bıramış, diğer kısımda otobüs şöförüne 52/1- trafik kuralı yönetmelik maddesini koymuş.Endişem iett kendi kusurlu da olsa , 2 ay sonra mahkeme kağıdı geliyormuş.Sebebi de iett 'yi servis dışı bırakıp mağdur etme deniliyor.Ne dersiniz mantığa aykırı olan bu işlemi sizce iett yapar mı?



T
13 yıl
Yarbay

Eğer siz haklı iseniz İETT hiç bir hak iddia edemez. Servisten alıkoyma tazminatı haksız olduğunuz durumlarda geçerlidir. Öyle söylediler.



E
13 yıl
Yarbay

muhtemelen gelir ve sizde karşı dava açarsınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yarbay

Gelecekte dostum, seni korkutmak istemem ama bu iş gerçekten adamı hasta eder, bir yakınımın mahkemesi 2 sene sürdü gereksiz yere, sonuç tam olarak ne oldu hatırlamıyorum ama çok yıprandı, o yüzden olayı devamlı takip et, güzel ülkemde kanunlar ne yazıkki hep vatandaşı söğüşlemek için işliyor, o yüzden aman diyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Adam kusurlu olmasına rağmen niye ben mahkemelik oluyorum.Ayrıca o gün İETT beni işe gidemeyerek mağdur etti.
Söylenti fazla, kime sorsam ayrı şey söylüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.