Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
avea-blackberry ve bis mevzusu(yaşadığım sorun)
W
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

kısaca anlatayım arkadaslar:4 tane faturalı avea hattım var.bırı 5 aylık.bırı 5 yıllık.dıgerı 6 yıllık.sonuncusu ıse tam 10 yıllıktır.Sımdı arkadaslar bılındıgı uzere aveanın blackberry kampanyaları var.2 yllık sınırsız net yani bis verıyor,her ay faturana yansıyor vs..kampanyadan yararlanmak ıcın en az 8 aylık faturalı hat sahıbı olmak gerekıyor.
ben 5 aylık faturalı hattım ıle almak ıstedım ancak kosulu saglayamadıgım ıcın alamadım.mecburen 5 yıllık olan hattım uzerınden aldım telı.ancak blackberry cıhazımca 5 aylık olan hattımı kullanıyorum.bu sefer de bisten yararlanamıyorum.durumu musterı temsılcılerıne ılettım.4-5 kısı ıle farklı zaman dılımlerınde konustum.bana verılen cevap hep su:bis baska bır hattan dıgerıne tasınamaz.

sımdı kardesım 4 hatta benım uzerıme zaten.sırketın kurulusundan bu yana faturalı hattım var.bunun yanında 5-6 yıllık hatlarım daha var.eger sen bana bu kolaylıgı saglayamıyorsan yuru gıt

bu mevzu ıle 2 gundur ugrasıyorum.eger bı cozume kavusturulmazsa 4 hattımı bırden 10 yıllık 5 yıllık bakmazsızın turkcele tasıcam..yıllarca odedıgım faturaların haddi hesabı yok,adamlardan ufak bısı ıstedık,aldıgımız karsılıga bak...musterı hızmetlerı,sagduyu,yardımcı olma falan sıfır ya...



A
13 yıl
Yarbay

Kendinize göre haklısınız, ben de kontratlı telefonda 8 ay faturalı olmuş olma zorunluluğunu saçma buluyorum.

Fakat katıldığnız kampanyanın şartları belli, yaptığınız sözleşmedeki maddeler belli, siz de bunu bilerek, kabul ederek girmişsiniz. Bu düşüncenizi baştan sorsaydınız mümkün olamayacağını zaten söylerlerdi. Yani imza attığınız koşulları değiştirmek istiyorsunuz, haliyle kabul etmiyorlar .

Yine de genel müdürlükle görüşerek, numaranızı taşımayı düşündüğünüzü belirterek bu durumu söylerseniz, kişiye özel bir teklif alabilirsiniz belki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 5 Nisan 2011; 17:39:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yarbay

Yanlış iş yapmışsınız hocam.. sözleşmede yazıyor bunun olamayacağı.. Malesef bu konuda haksızsınız.. Bu durumu sizin istediğiniz gibi değiştirmeyeceklerdir çok çok büyük ihtimalle



G
13 yıl
Yarbay

forum üyeleri ne yapsın ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.