Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
864
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cila Seçimi
S
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar öncelikle aracımda cila olarak Sonax Kırmızı çizik giderici cilasını kullanıyorum bitmek üzere yeni alacam.Turtlewax'in Extreme Nano Tech Sıvı cilasınımı yoksa Carnuba Özlü cilamı daha iyi ?İyi derken daha etkili görevini yerine getiren ve kalıcı anlamında.Kullandığım sonaxla ayrılan yönleri nelerdir kullanan yada bu işle uğraşmış deneyimli kullanıcılar görüş ve fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.Tşkler

Şuan Kullandığım Cila
< Resime gitmek için tıklayın >



S
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

F
13 yıl
Yarbay

boş kalmasın diye yazayım bari

Piyasadaki Birçok Cilayı denedim.. Profesyonel olanlar hariç.

Geçen hafta yine iyi bi cila arayışı içindeydim fazla pahalı bişey olmasın diyodum 24 liraya Turlte Wax Plus PTFE aldım.. Kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önce birçok markanın birçok cilasını kullandım,Aşındırıcı olarakta kılcal çizikleriniz varsa ÇBS nin belco slikonulu likid polish (aşındırıcı) sını tavsiye ederim.. Bunun üstünede yukarda yazdığım Turtle wax plus ptfe atıldımı mükemmel sonuç veriyo.. Aracın showroomdan çıktığı hale geldiğini söyleyebilirim..

Dediğim gibi bunlar biraz amatör olanlar.. Daha profesyonel cilalar var Meguiars Firmasının 50 Tl den başlıyodu netdeki fiyatları,Onlarada bakabilirsiniz.

Bahsettiğim ürünleri ise Bauhause den temin edebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Teğmen

Turtlewax'in Carnuba Özlü cilasını ( 29 TL) kullanıyordum..süper parlak ama çizikleri çıkarmıyordu..yukarda resmi olan sonax ın cizk gderici kırmızı teneke pasta /cilayı aldım (19 tl) ye..

önce sonaxla temizledim sorada turlewaksı carnuba cilasını sürdüm sildim..bebekte bakmıyan kalmadı..ben bile vitrinlerin camlarından arabanın görüntüsünü seyretmekten alamadım kendimi..süper oluluyor bu ikili..tavsiye edilir..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.